Ce va avea la masa festivă de Crăciun complicele lui Gheorghe Dincă în Penitenciarul Jilava! Ce meniu au deținuții de sărbători

Publicat: 23 Dec. 2019, 08:57 News

Mai e puțin până la Crăciun, iar Cancan a aflat ce meniu ”extravagant” am deținuții în Penitenciarul Jilava, acolo unde este și complicele lui Gheorghe Dincă, Ștefan Risipiceanu.

Astfel că, deținuții se vor delecta e Crăciun cu produse tradiționale românești, închisoarea respectând normele calorice și suma alocată pentru fiecare deținut.

Dimineața se va servi ceai, biscuiți, unt și brânză topită. La prânz, deținuții vor mânca ciorbă țărănească de porc, sarmale în foi de varză cu carne de porc, un măr și cozonac cu nucă, cacao și rahat. De asemenea, la cină vor servi spaghete cu sos și bacon.

Totodată, nu este exclus ca deținuții să primească pachete din partea familiei, dar acestea trebuie să fie vidate, pentru a nu se ”strecura” obiecte interzise în spatele gratiilor.

Complicele lui Gheorghe Dincă, audiat de procurori

Ștefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă, a fost audiat de procurori în Cazul Caracal pentru răpirea și moartea a două fete – Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. El a fost reținut de autorități. Pe corp prezintă urme de arsuri, fapt ce ar putea însemna ca a luat parte alături de criminalul din Caracal la arderea trupurilor, așa cum susține Gheorghe Dincă că ar fi făcut.

Publicat: 23 Dec. 2019, 08:57 News
Pe aceeași temă