Fiica lui Gheorghe Dinca a recunoscut: „Sunt fata unui criminal”

Publicat: 20 Aug. 2019, 16:07 Ciao.ro
Fiica lui Gheorghe Dinca a recunoscut: „Sunt fata unui criminal”

Fiica lui Gheorghe Dinca a vorbit despre situatia in care se afla tatl ei, dar si despre postura in care a fost pusa fara voia ei.

Fiica lui Gheorghe Dinca declaratii. Ghoerghe Dinca a ajuns cel mai mediatizat infractor din Romania la ora actuala, dupa ce a recunoscut ca le-a ucis pe Luiza si pe Alexandra, cele doua adolescente din Caracal. Vecinii il vedeau ca pe un om linistit, la locul lui si gospodar, desi nu era foarte vorbaret. Nimic nu prevestea faptul ca el avea sa rapeasca doua fete luate la ocazie.

Fiica lui Gheorghe Dinca declaratii

Fiica lui Gheorghe Dinca

Daniela Dinca, fiica presupusului criminal din Caracal, este si ea socata de grozaviile pe care le-a facut parintele ei. Si despre ea s-a spus la un moment dat ca ar fi fost implicata in traficul de persoane, lucru negat de ea cu vehementa.

Desi Gheorghe Dinca este tatl ei, femeia a spus ca, daca va fi gasit vinovat de magistrati, ar trebui sa plateasca pentru faptele lui.

„Am avut un șoc când am aflat știrea. Când am aflat, l-am sunat pe fratele meu. Am fost la Poliție. Am dat declarații. Am stat la dispoziția oamenilor legii. Am stat șase zile în permanență în secția de Poliție, dar și la DIICOT. Să zicem că sunt fata unui criminal. Nu am ales eu asta, nu este o situație pe care mi-o doresc. Dacă e adevărat că a făcut așa ceva, trebuie să plătească”, a declarat Daniela Dinca, la televizor, prin interventie telefonica.

Publicat: 20 Aug. 2019, 16:07 Ciao.ro
Pe aceeași temă