Daniela Crudu a născut o fetiță perfect sănătoasă! Prima imagine cu proaspăta mămică și bebelina

Publicat: 02 mai 2023, 23:18 Autor: Camelia Vedete

Daniela Crudu a născut o fetiță perfect sănătoasă! Iată prima imagine cu proaspăta mămică și bebelina.

Daniela Crudu radiază de fericire! Bruneta a născut o fetiță perfect sănătoasă, în data de 1 mai 2023. Dacă în urmă cu câteva zile se bucura de ultimele poze cu burtica de graviduță, iată că, acum, vedeta din showbiz-ul românesc a născut. Anunțul a fost făcut chiar de ea prin intermediul rețelelelor sociale.

Doamna Doctor Vilcan Cristiana cea cu mâinile de aur. Să vă dea Dumnezeu sănătate!„, a scris Daniela Crudu pe contul său de socializare.

Daniela Crudu a născut o fetiță perfect sănătoasă!

Chiar în mediul online, în urmă cu puțin timp, Daniela Crudu a postat două imagini, una de pe patul de spital, în care se vede și chipul nou-născutului, iar în cea de a doua aceasta apare după procedura de cezariană.

Mai mult decât atât, primele imagini cu bebelușul au fost distribuite chiar de brunetă, prin intermediul rețelelor sociale. Daniela Crudu a născut prin cezariană, exact așa cum își dorea și atunci când a făcut anunțul legat de sexul copilului.

Ce nume a ales pentru fetiță: „Vreau să fac băiță cu ea”

„Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea.”, a spus bruneta.

Fanii au rămas impresionați de transformarea brunetei și au lăudat-o pentru modul în care arată în timpul sarcinii. Ședința foto a fost una de excepție, iar Daniela s-a afișat în diferite poziții și ținute, arătând că este o mamă foarte chic și la modă.

Publicat: 02 mai 2023, 23:18 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă