Băiat sau fetiță? Ce va avea Daniela Crudu: „Doamna doctor a spus că e…”

Publicat: 22 nov. 2022, 12:27 Autor: Camelia Vedete

Daniela Crudu va avea băiat sau fetiță? Daniela Crudu este însărcinată și este în culmea fericirii! Bruneta a dezvăluit și sexul bebelușului.

Daniela Crudu abia ce a trecut în trimestrul doi de sarcină, dar deja este nerăbdătoare să afle sexul bebelușului ei. Totuși, medicul ei nu i-a putut spune cu certitudine dacă va fi băiat sau fată, dar i-a dat un ”verdict” parțial. Pentru că fătul nu era așezat astfel încât să lase la vedere sexul, iar sarcina este încă la început, doctorul nu s-a pronunțat definitiv în acest sens.

Daniela Crudu va avea băiat sau fetiță?

„Acum am 14 săptămâni. (…) Avem nași, sunt prietenii lui Dani din copilărie. Ne cunoaștem foarte bine, ne înțelegem foarte bine. (…) Acum sunt bine, mi-am revenit. Sunt fericită că pot și eu să ies afară, să fac chestii. Nu puteam să fac nimic, că îmi era rău. (…) A fost la doctor și nu s-a văzut. Bine, doamna doctor a spus că ea crede că e fetiță, din ce vede ea. Dar a spus că nu poate să spună 100%.”, a povestit Daniela Crudu, la Xtra Night Show.

Cine este tatăl copilului

A oferit și primele detalii despre iubit, iar după spusele ei, trăiește o poveste de dragoste de un an. Bărbatul este român, iar Daniela susține că este un tip discret, care o iubește.

După spusele Cruduței, sarcina este deja avansată, iar burtica este proeminentă, însă încă nu a aflat sexul bebelușului.

„Da, informația voastră e adevărată. Sunt însărcinată! De 1 an sunt cu el…e român. E un băiat liniștit… așa discret, cuminte… mă iubește, îl iubesc!

Încă nu știu ce e! Fac trei luni săptămâna viitoare. Deja se vede!”, a declarat Daniela Crudu, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Publicat: 22 nov. 2022, 12:27 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă