Dana Roba răspunde acuzaţiilor fostului soţ! Ce probleme îi face în continuare Daniel Balaciu din spatele gratiilor

Publicat: 16 oct. 2023, 09:50 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Dana Roba se luptă să se recupereze chiar şi la câteva luni după ce a fost bătută cu bestialitate de fostul soţ. Make-up arista trebuie să mai treacă prin câteva intervenţii chirurgicale. Însă, acum, bruneta nu se mai poate ocupa de problemele sale de sănătate pentru că fostul soţ îi face viaţa grea deşi el se află în spatele gratiilor. În cadrul unui interviu recent, tânăra a răspuns acuzaţiilor pe care bărbatul i le-a adus în legătură cu fiicele lor.

Daniel Balaciu, cel care a bătut-o cu bestialitate, o acuză pe fosta lui soţie că își abandonează fetele în casă. Bruneta a fost nevoită să dea socoteală în faţa legii în urmă cu doar câteva zile.

Dana Roba şi fiicele sale

Ce spune Dana Roba despre acuzaţiile fostului soţ

Dana Roba a luptat să se pună pe picioare pentru a putea munci. Make-up artista avea mare nevoie de bani pentru tratamentele pe care era nevoită să le ia după bătaia încasată, dar şi pentru creşterea fiicelor ei.

Chiar dacă credea că a scăpat de probleme şi îşi poate vedea de viaţă, ei bine lucrurile nu au stat deloc aşa. După acuzaţiile făcute de fostul soţ, bruneta a explicat cum stau, de fapt lucrurile.

Dana a dezvăluit că fetițele ei nu rămân niciodată singure în casă, ci cu bona, mătușa sau una dintre prietenele ei.

„Sunt vinovată că am bonă. A zis că abandonez copiii singuri cu bona în casă. Poliția mi-a spus că nu are treaba. Eu las copiii cu bona în casă, nu am cum să fac altfel. Nu le-am lăsat niciodată singure în casă. Nu plec la muncă dacă nu vine mătușa mea să stea, sau o prietenă. Nu mi-am abandonat copii, eu pentru fetele mele trăiesc. Cred că vede toată lumea cum sunt îmbrăcate, gătite.

Pentru ele muncesc. Scopul lui e de a mă face pe mine să fiu supărată”, a declarat Dana Roba pentru Antena Stars.

Dana Roba nu mai vrea să audă de rudele fostului soţ

Dana Roba este foarte revoltată de acuzațiile aduse de soțul ei, astfel că nu vrea să mai audă nimic de el, dar nici de familia lui.

Bruneta le-a transmis public unor mesaj tuturor rudelor lui Daniel Balaciu și i-a rugat să o lase să își vadă de viața ei liniștită.

„Vreau să rog toate neamurile lui să mă lase în pace. Rudele lui trebuie să știe că Daniel Balaciu este un criminal. Îi rog să mă lase în pace, să îmi văd de viața mea”, a mai spus Dana Roba despre încă soțul ei.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 16 oct. 2023, 09:50 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×