Dana Roba, supusă unei noi operaţii complicate. Bruneta a rămas fără gust şi miros pentru totdeauna

Publicat: 06 iun. 2024, 14:53 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Dana Roba va fi supusă unei noi intervenţii chirurgicale, după ce a fost bătută cu bestialitate de fostul partener. Bruneta nu doar că a rămas cu cicatrici atât fizice, cât și emoționale, dar nu mai are nici gust şi miros. 

S-a împlinit un an de când Dana Roba a fost atacată de tatăl copiilor ei, în timp ce dormea, cu un ciocan. A fost lovită de bărbat cu bestialitate, a ajuns de urgenţă pe mâninile medicilor într-o stare extrem de gravă, dar din fericire a luptat pentru viaţa ei şi a supravieţuit. Deşi a urmat o perioadă foarte grea pentru ea, şi-a dorit să îşi revină pentru fiicele ei.

Dana Roba, supusă unei noi operaţii complicate

Recent, bruneta a fost invitată în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”, acolo unde a oferit noi detalii despre starea sa de sănătate.

Mai exact, Dana Roba a dezvăluit că, pe lângă cicatricea pe care o are în frunte și din cauza căreia urmează să fie supusă unei noi intervenții, aceasta a rămas pentru totdeauna fără gust și fără miros.

„Mi-am dorit ca de Paște să nu mai fac mâncare. Și așa eu nu pot să mai fac mâncare, pentru că nu am gust, înțelegeți? Eu nu mai pot să gătesc, eu nu știu, mă duc să mănânc la restaurant, am mâncat paste carbonara că mi-am amintit ce gust au (…). Comand o porție de mâncare din ce țin minte, dar eu nu mai am gust. Eu am rămas pentru totdeauna fără gust și fără miros.”, a mărturisit Dana Roba, în cadrul emisiunii precizate anterior.

Dana Roba: Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am avut un an binecuvântat”

S-a împlinit un an de când Dana Roba era să fie omorâtă de propriul soț, prin mai multe lovituri cu ciocanul în cap. Deşi a trecut prin chinuri groaznice, bruneta este recunoscătoare că s-a vindecat şi s-a putut întoarce să aibă grije de fetele ei.

„Este un an în care Dumnezeu m-a binecuvântat! Faptul că sunt în viață și că sunt alături de copiii mei este cea mai mare binecuvântare. Eu sunt sigură că toate mamele îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru copii și pentru viață, dar eu îi mulțumesc în special pentru viața mea. Sunt obligată să mulțumesc înaintea lui Dumnezeu, mai mult de 100 de ori față de toate mamele. Înainte, dacă aveam ceva, mi se părea normal.

Dacă făceam bani, mi se părea normal că fac bani. Dacă aveam copiii sănătoși, mi se părea normal că am copiii sănătoși. În momentul când a venit iar necazul peste mine și am văzut moartea cu ochii, mi s-a părut o mare binecuvântare tot ce am avut și responsabil de faptul că sunt în viața e doar Dumnezeu. Dumnezeu s-a folosit și de medicii care m-au operat și clar Dumnezeu m-a pus pe mine pe picioare.

Trăiesc acum fără niciun handicap, singurele probleme pe care le am sunt lipsa gustului și a mirosului. Mi-au zis fetele pe Instagram că ele nu ar vrea să trăiască fără gust și fără miros. Ba da, eu vreau să trăiesc fără gust și fără miros. Sunt oameni care trăiesc fără o mână și fără un picior, sunt oameni care trăiesc cu handicapuri mai mari ca ale mele, fără gust și fără miros, iar mâna dreapta da, când stau în picioare, mă doare.

Mă doare palma, mă dor degetele, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că am avut un an binecuvântat și cred că va fi un an și mai binecuvântat., a spus Dana Roba pentru WOWbiz.

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 06 iun. 2024, 14:53 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×