Cum arată Dana Roba fără machiaj, la 1 an de când era să moară: „Nu-mi este rușine cu fața mea”

Publicat: 10 iun. 2024, 13:26 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Dana Roba a vorbit în cadrul unui interviu recent despre problemele cu care se confruntă la un an de când tatăl fiicelor sale a bătut-o cu bestialitate. Bruneta va suferi în curând o nouă intervenţie chirurgicală, de aceasta dată, de reconstrucţie a feţei.

Procesul dintre Dana Roba şi fostul ei partener încă nu s-a finalizat. Make-up artista îşi doreşte să obțină custodia totală a fiicelor sale, tocmai pentru ca Daniel Balaciu să nu le mai poată vedea niciodată.

Cum arată bruneta fără machiaj, la 1 an de când era să moară

Recent, bruneta a apărut nemachiată în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu” pentru că şi-a dorit să le arate tuturor cum arată la un an de când cel care i-a fost soţ a nenorocit-o pe viaţă. Acum Dana are nevoie de o nouă intervenție chirurgicală pe care o va face, la toamnă, în Turcia, întrucât în România costă foarte mult, respectiv 50.000 de euro.

„Așa arăt nemachiată, nu-mi este rușine cu fața mea, nu sunt nici Kim Kardashian. Într-adevăr, arăt rău, fruntea mea arată îngrozitor. În septembrie o să merg la operații și anestezii. Au trebuit să îmi ia din coaste și să îmi pună în frunte. Vă dați seama, am trecut prin clipe foarte grele, dar Dumnezeu cred că va fi cu mine, același Dumnezeu care a fost cu mine când eram în baltă de sânge 7 ore și nu am murit. Tot la Acela mă rog în continuare să pună mâna pe mâna medicului să mă opereze El”, a declarat Dana Roba în cadrul emisiunii online.

Dana Roba:Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am avut un an binecuvântat”

Dana Roba spune că este uimită de forţa interioară pe care a avut-o pentru a trece peste această cumpănă. Chiar dacă niciodată nu va mai fi la fel, este fericită că trăieşte şi îşi poate creşte fetiţele

„Este un an în care Dumnezeu m-a binecuvântat! Faptul că sunt în viață și că sunt alături de copiii mei este cea mai mare binecuvântare. Eu sunt sigură că toate mamele îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru copii și pentru viață, dar eu îi mulțumesc în special pentru viața mea. Sunt obligată să mulțumesc înaintea lui Dumnezeu, mai mult de 100 de ori față de toate mamele. Înainte, dacă aveam ceva, mi se părea normal. Dacă făceam bani, mi se părea normal că fac bani. Dacă aveam copiii sănătoși, mi se părea normal că am copiii sănătoși.

În momentul când a venit iar necazul peste mine și am văzut moartea cu ochii, mi s-a părut o mare binecuvântare tot ce am avut și responsabil de faptul că sunt în viața e doar Dumnezeu. Dumnezeu s-a folosit și de medicii care m-au operat și clar Dumnezeu m-a pus pe mine pe picioare. Trăiesc acum fără niciun handicap, singurele probleme pe care le am sunt lipsa gustului și a mirosului. Mi-au zis fetele pe Instagram că ele nu ar vrea să trăiască fără gust și fără miros. Ba da, eu vreau să trăiesc fără gust și fără miros. Sunt oameni care trăiesc fără o mână și fără un picior, sunt oameni care trăiesc cu handicapuri mai mari ca ale mele, fără gust și fără miros, iar mâna dreapta da, când stau în picioare, mă doare. Mă doare palma, mă dor degetele, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că am avut un an binecuvântat și cred că va fi un an și mai binecuvântat”, a mai afirmat Dana Roba pentru WOWbiz.

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 10 iun. 2024, 13:26 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×