Dana Roba îi cere lui Daniel Balaciu daune de sute de milioane de euro: „Îl voi executa silit. Nu va rămâne cu nimic”

Publicat: 20 mart. 2024, 10:56 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Dana Roba îi cere daune de sute de mii de euro lui Daniel Balaciu, după ce a bătut-o cu bestialitate. Cazul make-up artistei a fost intens mediatizat, mulţi oameni au empatizat cu problemele sale şi au încercat să o ajute să treacă mai repede peste traumele suferite. După o lungă perioadă de chin, bruneta pare că şi-a găsit liniştea, iar cel care îi este un real sprijin este actualul ei partener.

Dana Roba şi Daniel Balaciu nu şi-au încheiat deocamdată socotelile. Pe numele celor doi există mai multe procese, unul de divorţ, unul legat de daune şi altul în care bărbatul este acuzat că a vrut să îşi omoare soţia.

Dana Roba:Nu va rămâne cu nimic”

Make-up artista a declarat în cadrul unui interviu recent că nu are de gând să lase lucrurile aşa şi va lupta până la capăt pentru a-şi face dreptate. Îşi doreşte ca tatăl fiicelor sale să plătească pentru tot răul pe care i l-a făcut. Nu vrea doar ca acesta să rămână în închisoare, ci și să-i plătească daune în valoare de 220.000 de euro pentru ea şi 100.000 de euro pentru fiecare fată.

„La proces, daunele sunt clare. Eu am cerut 220.000 de euro. Avocatul a făcut cerere, conform legii, și pentru fete. Mai exact, câte 100.000 de euro pentru fiecare. Ele, totuși, au fost martore în momentul în care el îmi dădea cu ciocanul în cap și încerca să mă ucidă.

Normal, îl voi executa silit după ce voi câștiga. Nu va rămâne cu nimic. Dar, până în momentul în care vom fi divorțați, pentru a nu avea surprize pe la partaj, nu îmi voi mai cumpăra nimic. Nu vreau să îi dau ocazia să profite, vreau să plătească de la el daunele.

Și așa suma va scădea după ce îi voi lua jumătatea de apartament de la partaj. Până atunci, îi mulțumesc lui Dumnezeu că pot lucra, că a făcut o minune prin mine și mi-a dat puterea să mă recuperez suficient cât să pot să îmi mișc mâinile și să stau în picioare”, a spus Dana Roba pentru Fanatik.

Ce spune make-up artista despre procesul de divorţ

Dana Roba a depus actele de divorţ la opt luni după ce Daniel Balaciu a mutilat-o cu un ciocan. Situaţia nu s-a clarificat deocamdată, ba mai mult tânăra spune că va fi un proces lung și intens, mai ales că au de împărțit apartamentul în valoare de 110.000 de euro.

„Vineri, pe 21 martie, am prima înfățișare în procesul de divorț. Dar, din ce am înțeles, va dura foarte mult divorțul. În primul rând, fiind un proces în care cer eu custodie totală pentru fete, lucrurile sunt mai complicate și durează mult.

Mi-a spus avocatul de la divorț că procesul ar putea dura și un an și jumătate. Dar voi fi liberă după aceea. Oricum, normal, pe lângă custodie, este și discuția partajului. Noi avem de împărțit, conform legii, un apartament. Apartamentul e evaluat la vreo 110.000 de euro” a continuat Dana Roba.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 20 mart. 2024, 10:56 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×