Dana Roba, decizie radicală la începutul anului 2024. Ce pas important vrea să facă bruneta

Publicat: 03 ian. 2024, 11:45 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Dana Roba a trecut prin clipe de coşmar anul trecut. A fost la un pas de moarte din cauza fostului soţ, a avut nevoie de o lungă perioadă de recuperare, însă după multe momente grele a reuşit să îşi găsească liniştea. Make-up artista trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, profesional lucrurile merg cât se poate de bine, iar cu ajutorul ei şi ficele sale au reuşit să depăşească trauma provocată de propriul lor tată. A intrat încrezătoare în noul an şi este decisă să lase trecutul în urmă, din acest motiv a luat recent o decizie radicală. Iată despre ce este vorba.

Pentru anul 2024, Dana Roba are foarte multe planuri. Printre acestea se numără şi vânzarea apartamentului în care aproape şi-a găsit sfârşitul.

Dana Roba, decizie radicală

După teribilul incident, bruneta a renovat în totalitate apartamentul cu gândul că o să şteargă amintirile din dimineaţa îngrozitoare pe care a trăit-o. Lucrurile nu au stat aşa, astfel, în noul an Dana Roba a decis că este timpul să facă un pas important în viaţa ei. A scos apartamentul la vânzare, iar cu banii își dorește să cumpere o casă, pentru ea și fiicele sale.

„Aș vinde apartamentul, cu tot cu mobilă, cu suma de 100.000 de euro, ca să le cumpăr o casă, pe pământ, fiicelor mele, cu 2-3 camere și bucătărie, undeva, lângă Timișoara, aproape de salonul meu de înfrumusețare.

Aș vinde apartamentul mai degrabă ca să scape fetele mele de amintirea cumplită din acea noapte, în care tatăl lor m-a adus în pragul morții. Eu, personal, m-am mai obișnuit, pot dormi, am remobilat frumos, ca la hotel. La urma-urmei, în acest apartament sunt banii mei, munciți de mine”, a declarat Dana Roba, potrivit playtech.ro.

Ce i-a cerut Daniel Balaciu, înainte de Crăciun: „La cât m-a făcut să sufăr”

În urmă cu doar câteva săptămâni, Dana Roba a dezvăluit în cadrul unui interviu ce i-a cerut fostul soţ, recent din închisoare. Cei doi au avut două discuţii telefonice în care Daniel Balaciu i-a cerut brunetei iertare pentru tot ce i-a făcut, ba mai mult, i-a promis o sumă mare de bani dacă îşi va retrage plângerea.

„Am vorbit recent cu el la telefon. În prima zi, când m-a sunat, a zis că îi pare tare rău pentru ce mi-a făcut, că nu știe ce a fost în mintea lui când m-a lovit și că s-a rugat pentru mine să nu mor, ca să nu ajungă la pușcărie.

A doua zi, m-a rugat să îmi retrag plângerea, că îmi dă despăgubiri morale de 100.000 de euro. Eu i-am zis că, chiar dacă ar fi să o retrag, tot nu scapă de pedeapsă, riscă chiar și 15 ani de închisoare.

Dacă îl iert, înainte de Crăciun, așa cum este creștinește? E o întrebare foarte grea, la cât m-a făcut să sufăr!”, a mai spus Dana Roba, pentru sursa citată.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 03 ian. 2024, 11:45 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×