Dana Roba, scandal de proporţii cu fosta parteneră a lui Beni! Cele două şi-au aruncat cuvinte dure: „Să nu uite de ce a fost mutilată”

Publicat: 21 nov. 2023, 13:06 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Dana Roba se află în centrul unui scandal de proporţii la câteva luni după ce şi-a oficializat relaţia cu Beni. Bruneta şi fosta parteneră a bărbatului şi-au aruncat cuvinte dure şi s-au acuzat reciproc în spaţiul public. Iată ce îşi reproşează cele două.

Toată ţara a auzit de calvarul prin care a trecut Dana Roba în urmă cu doar câteva luni. Printre cei care i-au fost alături în acea perioadă grea se numără şi Beni, bărbatul cu care make-up artista a avut o relaţie în adolescenţă. S-au reîntâlnit, şi-au dat seama că în continuare au sentimente unul pentru celălalt, astfel au decis să îşi mai acorde încă o şansă.

La fel ca şi Dana Roba, Beni a fost căsătorit şi are 3 copii cu fosta lui soție, Iulia Istrate. Acest lucru nu a fost un impediment în relaţia lor, din contră, bruneta declara că ar fi fost bucuroasă să poate avea o relaţie bună cu familia actualului său iubit.

Dana Roba, acuzaţii dure la adresa Iuliei Istrate

Lucrurile nu au stat deloc aşa, iar acum, Dana şi Iulia au ajuns să se certe în spaţiul public. Bruneta îi reproşează acesteia că nu o lasă să aibă o legătură civilizată cu micuţii, ba chiar că s-ar fi băgat în relaţia pe care o are acum cu Beni.

În plus, Dana a acuzat-o pe aceasta că l-ar fi înșelat pe Beni chiar cu verișorul său.

„Îmi pare rău pentru copilașii lui Beni, că nu poate să fie puțin mai implicat și în viața lor și că sunt mai mult cu fosta soacră, dar asta este viața. Beni va avea o altă familie, face parte acum din familia noastră. Una dintre fetițe mi-a spus zilele trecute: Mama, abia aștept să te căsătorești cu Beni să îi spun si eu tată.

Mi-au dat lacrimile. Mă deranjază foarte tare faptul că fostei soție a lui Beni nu îi place ca copiii lor să aibă o relație cu mine. Ar fi fost spre binele ei, așa cum duc copiii mei în vacanță, i-aș fi luat pe toți, nu era o pagubă atât de mare, nu era o cheltuială asa de mare.(…) De când este cu mine ea a devenit recalcitrantă, probabil se consideră și o mare vedetă, ea a fost la o emisiune culinară.

Ea se crede o persoană altfel. Beni a fost părăsit în relația lor, nu el a părăsit-o sau să o înșele. Ea s-a îndrăgostit de un alt bărbat. Eu nu pot și nu îmi doresc să am prietenie cu fosta nevastă a lui Beni. Ea este cu vărul lui Beni, ea l-a părăsit pe Beni pentru vărul lui primar. Ea și-a lăsat familia pentru vărul lui primar, eu nu pot să fiu prietenă cu o astfel de femeie.

Eu consider că nu am ajuns să mă căsătoresc cu Beni, la 17 ani, atunci când am fost împreună, din cauza ei, nu vreau să mă pronunt, însă în mintea mea sunt niște ganduri”, a spus Dana Roba pentru Spynews.ro.

Iulia Istrate îi dă replica Danei Roba

Acuzaţiile Danei Roba au ajuns la urechile Iuliei şi fără să stea deloc pe gânduri i-a dat replica. Tânăra a fost extrem de deranjată de faptul că bruneta a vorbit despre ea şi copii ei. Mai mult, femeia spune că actuala parteneră a lui Beni a jignit-o fără niciun motiv în momentul în care ea a încercat să o atenţioneze cu privire la bărbatul de care ea s-a despărţit.

„Da, am avut o discuție cu Dana! M-a deranjat foarte mult că începuse să se bage în viața mea și i-am cerut fostului soț ca Dana să nu implice copiii sau pe mine în discuții. Am văzut o postare pe rețelele de socializare, am primit-o de la cineva, nu îi urmăresc, nu mă interesează absolut deloc viața lor. În acea postare spunea că eu vorbesc urât despre ea, că nu las copii la ea. Chiar una dintre fetițe a început să plângă, pentru că a auzit discuția, a auzit-o pe Dana în timp ce mă jignea în niște mesaje vocale și în care spunea că fetița mea i-ar fi spus că nu are voie să facă poze cu ea, că nu are voie să meargă la ea, că eu îi interzic. (…) 

Ea în loc să fie fericită că este cu el și că s-au regasit… M-a deranjat ceea ce a spus, mai exact, că familia lui, a lui Beni, este ea, fetițele ei și viitorul lor copil. Ceea ce este foarte greșit. El este de vină pentru că îi acceptă să vorbească așa. Familia lui sunt copiii lui, apoi ea, din punctul meu de vedere.

O dată ce divorțezi, este logic că au fost acolo niște probleme, pe care ea nu le știe. Eu am încercat să îi explic ei, despre Beni, că este un om agresiv, eu am încercat doar să îi deschid ochii, impresionată de povestea ei.(…) Nu am de gând să spele ea cu mine pe jos, nu am de gând să intru în jocul ei, sincer. Ea nu mai termină, este la infinit cu ea, este o persoană de ultima speță”, a spus Iulia Istrate, fosta soție a lui Beni, potrivit sursei citate anterior.

Fosta soție a lui Beni: Își neglijează copiii și nu mai are răbdare cu ei când sunt la el, pentru că îl înnebunește această femeie”

Declarațiile făcute de Iulia Istrate nu s-au încheiat aici, căci femeia are o mare durere în suflet. Potrivit acesteia, fostul ei soț, Beni, nu ar avea niciun cuvânt de spus în fața Danei Roba, iar din cauza ei îşi neglijează copiii.

„Și legat de Beni… A ajuns în acel hal în care nu are un cuvant de spus în fața unei femei. Îmi este milă de el. Toata lumea stie cine e Dana Roba. Nu că ar știi careva că a fost buna vreodată. Ea își dă cu părerea despre viața mea? S-a găsit cine… În afară de machiaj, nu știe să facă nimic. Ba da, mahala, că din asta se câștigă mai bine.

Să nu uite de ce a fost mutilată. Toată țara știe. Am apreciat-o si mi-a fost milă de ea, dar în momentul de fața nu simt decât scârbă cand aud numele ei, iar pentru mine e zero barat. Asta provoacă vedeta, cu ghilimelele de rigoare. Să nu mai spună că are 5 copii. Sa își facă daca îi trebuie. Ai mei nu vor fi niciodată a ei.

Să se lase de victimizare pentru că mesajul ei trimis catre mine a fost acesta: Familia lui sunt eu, fetele mele și viitorul copil. Acesta este motivul pentru care Beni își neglijează copiii și nu mai are răbdare cu ei când sunt la el, pentru că îl înnebunește această femeie. Probabil de asta evită să îi ducă la ea, ci preferă să îi vadă pentru o ora, ca să fie doar el cu ei! Deci nu e adevărat că el nu are acces la ei. Nu are timp. Aleargă dupa flori”, a mai spus fosta soție a lui Beni.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 21 nov. 2023, 13:06 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă