Dana Roba, mesaj tranşant pentru tatăl ei. Bărbatul nu este de acord cu relația pe care bruneta o are în prezent

Publicat: 14 nov. 2023, 11:53 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Dana Roba pare că şi-a găsit în sfârşit liniştea după perioada grea prin care a trecut. Bruneta şi-a refăcut viaţa alături de un alt bărbat, iar acum zâmbeşte din nou. Deşi problemele nu s-au terminat pentru ea, make-up artista încearcă să se recupereze atât fizic cât şi psihic pentru fiicele sale. 

Dana Roba a trecut printr-una dintre cele mai grele încercări ale vieții sale în urmă cu câteva luni. Bătaia pe care a încasat-o de la tatăl copiilor ei a fost un subiect intens dezbătut de întreaga ţară. Bruneta încearcă să meargă mai departe şi să o ia de la zero alături de actualul său partener, însă sunt câteva persoane, chiar din familia ei, care se opun.

Dana Roba şi-a refăcut viaţa alături de Beni

Tatăl Danei Roba nu este de acord cu relaţia fiicei sale

Beni şi make-up artista se cunosc de mulţi ani, au avut o relaţie în trecut, însă nu se gândeau vreodată că vor ajunge să mai fie împreună. Destinul i-a adus din nou unul lângă celălalt, dar se pare că tatăl vedetei nu vede cu ochi buni această apropiere, pe motiv că Beni ar avea trei copii din prima lui căsnicie.

„Cu tata, nu mă înțeleg pe tema asta, legat de iubitul meu, pe motiv că Beni are trei copii din prima căsnicie. Dar, eu trebuie să îl accept, nu el. Tată, ai uitat că mama avea patru copii, când ai cerut-o de soție? Văd că ai cam uitat. Nu ne-am mai văzut cu copiii lui Beni, în ultima vreme, fetele mi-au spus că mama lor le-a zis lucruri urâte despre mine. Poate că e mai bine așa”, a dezvăluit  Dana Roba, pentru Playtech Știri.

Cu ce probleme a rămas Dana Roba după incidentul nefericit

După bătaia cruntă pe care a încasat-o, bruneta a rămas cu mai multe sechele. Din nefericire, Dana Roba nu va mai avea gust și miros pentru tot restul vieții, ba mai mult, în continuare are momente în care se confruntă cu dureri sau amorțeli, din cauza loviturilor.

„Următorul termen la proces nu știu când va fi, mâine însă mă duc la doctor ca să-mi facă fișa medicală pentru proces, îmi va trece toate problemele cu care am rămas, după ce am fost bătută de soț. Am rămas pe viață fără gust și fără miros, am capul pe jumătate amorțit, am amețeli mari, iar o mână nu o pot mișca foarte bine. Ieri, de pildă, am fost să-mi cumpăr un parfum, dar eu nu mai simt nimic, așa că am rugat vânzătoarea să-mi descrie cumva mirosul, să-mi spună ce esențe conține. Important este că sunt în viață, pentru fetele mele, nu că nu voi mai avea eu miros, pe viață”, a mai spus Dana, potrivit sursei menționate anterior.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 14 nov. 2023, 11:53 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×