Dana Roba, primele declarații după ce Daniel Balaciu a cerut să fie plasat în arest la domiciliu: ”Mi-am angajat încă un avocat”

Publicat: 25 oct. 2023, 10:53 Autor: Alina Nistor Vedete

Dana Roba a oferit primele declarații după ce Daniel Balaciu a cerut să fie plasat în arest la domiciliu. Magistrații i-au respins cererea bărbatului, iar make-up artistul și-a angajat încă un avocat.

În iunie 2023, Dana Roba a trăit un adevărat coșmar. A ajuns acasă de la serviciu și a fost bătută cu bestialitate de soțul ei. A ajuns în comă, la spital, iar medicii nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire. O minune s-a produs, însă, iar Dana Roba a deschis ochii după experiența traumatizantă.

A urmat o perioadă grea de recuperare, dar a reușit să se pună pe picioare. Și-a reluat activitățile și a început să-și trăiască viața din nou. Dar Daniel Balaciu încearcă acum să scape basma curată. Bărbatul vrea să fie plasat în arest la domiciliu și a făcut mai multe cereri în acest sens. Magistrații, însă, i-au respins de fiecare dată orice cerere.

„Nu are cum să scape de arestul preventiv, degeaba tot face petiții și cereri, dar, na, avocatul lui își face treaba. Niciun judecător nu îi va da drumul acum acasă, îl așteaptă o pedeapsă maximă, pentru fapta sa, de vreo 12 ani de pușcărie. Cum crede el că va ieși acum? I s-au respins toate cererile, dar și contestația pe care o făcuse în urma deciziei de prelungire a arestului preventiv. Oricum, eu mi-am angajat încă un avocat bun pentru acest proces”, a declarat Dana Roba, pentru PlayTech Știri. 

Dana Roba vrea să plece în vacanţă cu fetiţele

Dana Roba vrea să meargă în vacanță cu fetițele, dar pentru asta are nevoie de permisiunea lui Daniel Balaciu. Bărbatul i-a promis că își va da acordul, dar Dana vrea cu orice preț să grăbească lucrurile și să se vadă cu soțul ei, ca să nu se răzgândească el: „Mă gândeam să fac o vacanță cu fetele mele, la Disneyland, în Franța, dar pentru a putea pleca din țară cu ele, câteva zile, aveam nevoie de semnătura lui, pentru că nu e decăzut din drepturile de tată și nici divorțați încă nu suntem. El a zis să vin la arest cu notarul că-mi va da semnătură, ca să le duc în Franța, dar mi-era că iar se răzgândește, tot timpul face așa. Face un lucru bun și apoi nu mai vrea, le mai promiteam și degeaba fetelor și în ultima clipă poate că el nu mai era de acord”, a mai spus vedeta.

Dana Roba, despre prima confruntare cu soțul ei: ”Amețesc foarte tare”

Vedeta mărturisea că după prima confruntare cu fostul partener, de la tragicul episod, a rămas cu o durere foarte mare de cap din cauza stresului puternic. Urmează un alt tratament și în momentul de față se simte mai bine.

„Eu nu vreau să mă mai agit și să mă enervez. Vreau să spun că de când am fost la confruntare, am rămas cu o durere foarte mare de cap, de coloană. Amețesc foarte tare, de la stresul ăsta puternic. Acum sunt sub un alt tratament. Ieri a fost ambulanța la mine acasă și mi-a dat un tratament. Nu am vrut să mă transporte la spital, am vrut să stau acasă. Mi-au dat un tratament și acum mă simt mai bine. Eu mă voi duce luni la control, vin la București. Vreau să mă programez la operația de reconstrucție. Viața mea va fi bine. Viața lui, în schimb, nu va fi. În curând i se va da sentința finală. Va fi nasol cu el, dar el și-a dorit să fie aici. Trebuie să plătească pentru ce a făcut”, a dezvăluit vedeta, pentru Fanatik.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 25 oct. 2023, 10:53 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă
×