Dana Roba, conversație halucinantă cu mama lui Daniel Balaciu: ”Te-a iubit! De aia ți-a dat cu ciocanul în cap”

Publicat: 15 nov. 2023, 12:41 Autor: Alina Nistor Vedete

La cinci luni de când a fost mutilată de Daniel Balaciu, Dana Roba scoate la iveală noi detalii halucinante. Ce a putut să-i transmită fosta soacră este de-a dreptul ireal.

În iunie 2023, Dana Roba a trăit un adevărat coșmar. A ajuns acasă de la serviciu și a fost bătută cu bestialitate de soțul ei. A ajuns în comă, la spital, iar medicii nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire. O minune s-a produs, însă, iar Dana Roba a deschis ochii după experiența traumatizantă.

A urmat o perioadă grea de recuperare, dar a reușit să se pună pe picioare. Și-a reluat activitățile și a început să-și trăiască viața din nou. Iar, acum, la 5 luni de la tragedie, Dana Roba scoate la iveală noi detalii halucinante. Recent, ea a făcut o postare pe contul ei de Instagram în care a dezvăluit ce i-a spus fosta soacră ultima dată când a vorbit cu ea la telefon. A rămas șocată de discuția halucinantă pe care a avut-o cu mama lui Daniel Balaciu.

„Regret că am fost căsătorită cu un monstru, care a vrut să-mi ia viața în data de 6 Iunie 2023. (în ziua de Rusalii). Eu care am muncit și l-am ținut acasă ca pe un trântor, după ce am decurs la operația de dezlegare a trompelor, mi-a spus că nu mă mai iubește și că mai bine mă vede moartă, întinsă pe masă, decât gravida cu al treilea copil. Acesta este Daniel Balaciu.

Când am vorbit ultima data cu fosta soacra la telefon, mi-a spus: Lasă nu mai exagera, că nu te-a omorât, te-a iubit, de aia ți-a dat cu ciocanul în cap. Oare dacă ar trece și fața ei pe unde am trecut eu, tot așa i-ar spune?”, a scris Dana Roba pe contul ei personal de Instagram.

Dana Roba, despre prima confruntare cu soțul ei: ”Amețesc foarte tare”

Vedeta mărturisea că după prima confruntare cu fostul partener, de la tragicul episod, a rămas cu o durere foarte mare de cap din cauza stresului puternic. Urmează un alt tratament și în momentul de față se simte mai bine.

Dana Roba a dezvăluit că fapta a fost încadrată la tentativă de omor simplă, astfel că Daniel Balaciu ar putea primi între 7 și 12 ani de închisoare.

„Eu nu vreau să mă mai agit și să mă enervez. Vreau să spun că de când am fost la confruntare, am rămas cu o durere foarte mare de cap, de coloană. Amețesc foarte tare, de la stresul ăsta puternic. Acum sunt sub un alt tratament. Ieri a fost ambulanța la mine acasă și mi-a dat un tratament. Nu am vrut să mă transporte la spital, am vrut să stau acasă. Mi-au dat un tratament și acum mă simt mai bine. Eu mă voi duce luni la control, vin la București. Vreau să mă programez la operația de reconstrucție. Viața mea va fi bine. Viața lui, în schimb, nu va fi. În curând i se va da sentința finală. Va fi nasol cu el, dar el și-a dorit să fie aici. Trebuie să plătească pentru ce a făcut”, a dezvăluit vedeta, pentru Fanatik.

SURSA FOTO: Instagram

Publicat: 15 nov. 2023, 12:41 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă
×