Cum si-a cerut fermierul asta iubita in casatorie! A fost implicata si o vaca iar imaginile sunt acum virale pe net!

Publicat: 31 aug. 2018, 15:08 Autor: D. C. Life

Desi poate nu pare deloc romantic pentru ei a fost poate cea mai fericita zi din viata lor de pana atunci.

Cum si-a cerut fermierul asta iubita in casatorie! A fost implicata si o vaca. Cei doi fermieri se iubeau de ceva vreme dar ea nu se astepta sub nicio forma ca el sa o ceara in casatorie, cu atat mai putin in modul total inedit in care a facut-o.

Chris Gospel s-a gandit ca ar fi un moment bun sa se casatoreasca cu iubita lui si nu a stat prea mult pe ganduri pana sa o ceara. Chris si iubita lui Eilidh Fraser erau impreuna de mai bine de 3 ani de zile si se intelegeau de minune asa ca gestul a venit oarecum natural.

Doar ca nu a fost deloc o cerere obisnuita in casatorie. Tanarul a apelat la una dintre vacile lui pentru a-l ajuta sa o faca pe iubita lui sa spuna “DA”. A scris cu un spray de vopsea pe vaca intrebarea clasica “Will you marry me?”

Cum si-a cerut fermierul asta iubita in casatorie! A fost implicata si o vaca

Barbatul a umblat cu vaca vopsita inca de noaptea, iar a doua zi cand iubita lui a venit de la job si au mers in ograda a chemat animalul la el. Atunci Eilidh si-a dat seama ca ceva e in neregula cu ea pentru ca vedea de la distanta ca este vopsita cu albastru. Cand s-a intors spre iubitul ei sa-l intrebe ce a facut, el dea era in genunchi si cu inelul pregatit.

Cuplul de fermieri din Scotia si-au postat imaginile pe Facebook si toata lumea le-a distribuit astfel ca au ajuns vedete printre localnici dar mai ales printre iubitorii de animale. Au aparut si glumele despre o posibila invitatie a vacii la nunta, asa cum era de asteptat. Tinerii fermieri au realizat si un pictorial de logodna in cizme de cauciuc fix pe campul unde ea a fost ceruta, printre vaci.

Publicat: 31 aug. 2018, 15:08 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă