Cum se menține sexy Andreea Bănică, la 43 de ani: “Trebuie să port sutien non-stop și când dorm. Groaznic!”

Publicat: 06 oct. 2021, 19:47 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Cum se menține sexy Andreea Bănică, la 43 de ani? Mămică a doi copii, artista reușește să aibă o siluetă de invidiat și face mari sacrificii ca să arate așa. Cântăreața a fost prezentă la deschiderea unui magazin de haine, săptămâna trecuta, unde a reușit să atragă toate privirile.

Reporterii CIAO.RO au aflat de la Andreea Bănică care este secretul siluetei ei, ce mănâncă, dacă face sau nu sport, dar și la ce operații estetice ar recurge.

Andreea Bănică, cea mai ieftină haină luată de la second hand, cel mai scump accesoriu – geantă de peste 5000 de euro

Reporter: Cum îți alegi ținutele atunci când ieși din casă și cât durează?

Andreea Bănică: Cum vreau eu. Cât durează? Nu durează mult. Depinde unde duc și în general îmbrac cât mai lejer, cât mai comod, ca nu am probleme pe drum. Dacă plec cu vreun toc îmi iau niste adidași, îi arunc în porbagaj sau ceva comod. Majoritatea timpului, pentru plec cu copiii, optez pentru lucruri comode… treninguri, pantaloni, ușor de pus pe mine, de dat jos, de asortat, adică în ultima perioadă mi-am luat haine pentru comoditate, strict.

Reporter: Care este cel mai ieftin, să spunem, produs – , haină, accesoriu – pe care îl ai?

Andreea Bănică: Unul de la second-hand, pe care nu stiu cât am dat, 30-40 lei. Este vorba despre o cămășuță.

Cum se menține Andreea Bănică?

Reporter: Și cel mai scump?

Andreea Bănică: Cel mai scump? Nu stiu, poate fie o poșetă, un pantof…asta cred e cea mai scumpă poșetă a mea (cea pe care o purta la evenimentul la care a fost prezentă – n.r.). Mai am una la fel ca asta. Așadar, până în 5000 și ceva de euro. Pe aceasta am dat 5300 de dolari, în America, anul trecut.

Andreea Bănică: „Am meniu de 1200 calorii pe zi. Atunci când mi se face poftă de dulce…”

Reporter: Cum te întreții? Urmezi vreo dietă dată de nutriționist?

Andreea Bănică: Am meniu de 1200 calorii pe zi, nu am dietă de la nutriționist. Nu am timp stau îmi gătesc, desi mi dori foarte tare. Am mâncarea la dispoziție (o primește, printr-o firmă, acasă – n.r.) și atunci o iau cu mine unde plec. Și acum o am în mașină. Atunci când mi se face poftă de dulce, mai iau câte o linguriță de dulceață zahăr. În weekend îmi fac și eu de cap o dată, așa la prânz. Cam acesta e meniul meu. Mi-am impus multe, vreau arăt bine.

Reporter: Ai slăbit…

Andreea Bănică: Nu știu dacă am slăbit mult, m-am modelat mai mult. Am slăbit, dar nu foarte tare.

Ce spune Andreea Bănică despre operațiile estetice: „Mi-e frică de dureri și de recuperare”

Reporter: Mulți internauți scriu că ai operații estetice. Este adevărat?

Andreea Bănică: Ei, s-ar vedea lucrurile astea, nu ascund după deget, nu am de ce mint. duc la tratamente faciale, îmi hidratez tenul foarte bine, cu tot felul de tratamente cum pot și când am timp tocmai pentru a-mi menține tenul cât mai sănătos și cât mai tânăr. Sunt atâtea tratamente pe care poți le faci… Daca m- opera, spune “am făcut asta”.

Nu pot te mint și îți zic nu mi face operație de sân, mi face, dar mi-e frică. Abia mi-am făcut o septoplastieDupă 5 ani în care nu știam dacă o fac sau nu. Dar nu mai respiram bine, mi-am luat inima în dinți și am făcut-o. Asta e singura pe care am făcut-o dar da, mi face și eu operații, apela la chirurg doar teama mea este mult prea mare decât dorința.

Reporter: Ți-e teama de momentul anesteziei?

Andreea Bănică: Nu asta, mi-e frică de dureri și de recuperare și nu știu dacă pot trec prin lucrurile astea. Am auzit foarte multe femei care mi-au zis cum a fost după operația de sâni…. și bag un corp străin în mine….

Am sâni, dar am și 43 de ani, și gândesc mai târziu nu vor mai sta chiar așa. Nici acum nu mai stau cum stăteau în tinerețe, cum stăteau înainte am copii. Pielea nu mai e fermă, ori cât sport ai face, nu are cum îi țină în aceeași formă. Și de asta port și sutiene. Eu care nu purtam și nu îmi plac, nu sunt adepta lor, trebuie port pentru că, mergând pe la tot felul de cabinete, mi-au spus trebuie port sutien non-stop și când dorm. Groaznic!

Când voi face o operație… voi zice… nu am nici o problemă cu asta.

Ce spune Andreea Bănică despre hotelul de la mare?

Reporter: Ce ați mai făcut cu afacerea de la mare, cu hotelul? Ați mai amânat deschiderea?

Andreea Bănică: Facem, nu am amânat noi, a amânat vremea, timpul și tot ce se întâmplă acum, vremurile pe care le trăim.

Reporter: Voiați să îl deschideți în vara care a trecut…

Andreea Bănică: Voiam deschidem în vară doar din cauza pandemiei ne-a cam dat peste cap. Nu neapărat pe noi, ci cei cu care am colaborat, diverse probleme de acest gen. Speram vara viitoare îi m drumul.

 

Publicat: 06 oct. 2021, 19:47 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă