Andreea Bănică, dezvăluiri neașteptate despre Lucian Mitrea: ”Foarte rar mă răsfață soțul”

Publicat: 10 Mar. 2021, 11:02 Vedete

De mai bine de 26 de ani, Andreea Bănică trăiește o frumoasă poveste de dragoste  alături de partenerul ei, Lucian Mitrea. În cadrul unei emisiunbi TV la care a fost invitată recent, frumoasa blondină a făcut dezvăluiri nemaiștiute despre partenerul său.

Andreea Bănică a fost întotdeauna sinceră în ceea ce privește cariera sa, dar și viața privată. În cadrul emisiunii “Vorbește Lumea” artista a vorbit fără perdea despre relația cu soțul său.

“Am o fetiță care face 12 ani și mi-aș dori să gândească ca mine, că o femeie trebuie să fie îngrijită. Atunci când avem momentele noastre, trebuie să le avem doar pe ale noastre. Cred că cea mai importantă este iubirea. Când un om frumos îți deschide ușa, te simți și tu mai bine. Vreau să fiu o băbiță  frumoasă și cool.

Noah i-a luat mințile lui Lucian, are multă dragoste pentru el, cred că asta este unul dintre cele mai frumoase lucruri. Foarte rar mă răsfață soțul, însă, astăzi, mi-a trimis pe WhatsApp o floare. Ieri m-a supărat puțin, dar azi mi-a trecut”, a declarat cântăreața în cadrul emisiunii “Vorbește Lumea”.

“Eu știu să mă răsfăț singură”

În ceea ce privește cadourile pe care le primește de la soțul său, Andreea Bănică recunoaște faptul că acesta nu este atât de inspirat de cele mai multe ori, iar din acest motiv obișnuiește să îi spună exact ce își dorește.

“Eu știu să mă răsfăț singură, îi arăt și lui ce să facă, îi spun de ce anume am nevoie. Îi zic să nu mai îmi cumpere chiloți și sutien care îmi sunt mici sau care nu îmi plac, pentru că le arunc după. Eu recunosc că îmi doresc lucruri pe care nu le aveam în copilărie”, a mai afirmat Andreea Bănică, la PRO TV.

Andreea Bănică iubește din liceu același bărbat

În urmă cu câteva luni, cântăreața a făcut dezvăluiri incredibile despre viața amoroasă. Andreea Bănică se iubește cu soțul ei la fel de mult ca la început.

„Îţi spun mai multe locuri dacă vrei. În porumb! Da! Nu cu ştiuleţii! E o diferenţă mare. Băi, haide să vă dau un sfat prietenesc: eu zic să încercaţi, mai ales vara, când e cald. Te duci cu maşina prin stufărişul porumbului şi acolo… Când n-ai unde, că eşti tânăr… când eşti tânăr ca la 20 de ani, nici griji, nici bani. Aveam o maşinuţă, eram la început, e soţul meu, ce nu am voie? Şi, o dată s-a mai întâmplat pe dig şi a venit poliţistul şi mi-a băgat lanterna aşa în ochi. Ce obraznic, ce obraznic! Nu noi, noi eram bine!”, a povestit râzând Andreea Bănică.

 

Sursa Foto: Arhivă Ciao

Publicat: 10 Mar. 2021, 11:02 Vedete
Pe aceeași temă