Cu ce probleme de sănătate se confruntă Andreea Bănică: ”Corpul meu a luat-o puțin razna”

Publicat: 06 Jan. 2021, 14:11 Vedete

Andreea Bănică a făcut dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă de o bună perioadă de timp. Totodată, vedeta a explicat faptul că pentru a își ține sub control ”boala” ia tratament de ani buni.

Cântăreața Andreea Bănică le-a dezvăluit fanilor săi recent faptul că se confruntă cu niște dereglări hormonale de câțiva ani.

„După cele două nașteri, de fapt, după prima naștere, corpul meu a luat-o puțin razna. Am întâmpinat niște probleme hormonale. După asta am încercat să descopăr problemele, iau tratament de atunci, de vreo 5-6 ani de zile. Ulterior l-am făcut pe Noah, a fost un noroc. Ideea e că am început să am un regim de viață sănătos”, a detaliat Andreea Bănică, potrivit spynews.ro.

”La fiecare 6 luni merg la control”

Mai mult decât atât, vedeta a povestit că este nevoită să aibă grijă ce mănâncă, iar pentru ca lucrurile să nu iasă de sub control la fiecare șase luni merge la control.

„Văzând pe corpul meu că organismul meu nu mai răspunde atât de ușor la orice fel de mâncare și că se depune imediat pe umeri, pe brațe, pe abdomen, iar eu întotdeauna am avut mâinile subțiri, și că începusem să am niște dereglări foarte mari hormonale am luat atitudine, am fost la doctor, mi s-a prescris tratament, de atunci sunt pe tratament. La fiecare 6 luni merg la control. Nu este ușor”, a mai spus artista.

„De vreo 5-6 ani de zile sunt atentă la ceea ce mănânc, la ce bag în gură. Clar, se vede pe corpul meu. Nu mai pot să mănânc orice. Dacă fac exces 2-3 zile după aceea tot eu trag și am de suferit și muncesc foarte mult pentru asta. (…) Regimul meu de viață e bazat pe un calcul de calorii”, a încheiat ea.

Cum reușește artista Andreea Bănică să arate bine?

Cântăreața se pozează foarte sexy pe rețelele de socializare, iar ținutele pe care le abordează la evenimentele la care ia parte sunt mereu la fel de frumoase! Are o carieră în plină ascensiune, este mămică și soție, dar nu se neglijează nicio secundă. Andreea Bănică a ținut mai multe diete de-a lungul anilor, printre care și cea 16/8, arată Ok! Magazine. Artista apelează la un stil de viață sănătăs și face sport.

„În general, în tot acest timp mâncam fără carbohidraţi, era cea mai bună variantă, cea mai bună soluţie pentru mine atunci. Dar nu ţin mereu această dietă. Câteodată, când am stări, chef, depinde”, le-a mărturisit vedeta fanilor pe Instagram.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 06 Jan. 2021, 14:11 Vedete
Pe aceeași temă