Ce dietă are Andreea Bănică! Cum se menține vedeta în formă

Publicat: 17 iul. 2020, 11:43 Autor: Andreea Voicu Vedete

Andreea Bănică are 42 de ani și o siluetă foarte frumoasă! Artista a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă.

Cântăreața se pozează foarte sexy pe rețelele de socializare, iar ținutele pe care le abordează la evenimentele la care ia parte sunt mereu la fel de frumoase! Are o carieră în plină ascensiune, este mămică și soție, dar nu se neglijează nicio secundă!

Cum reușește artista Andreea Bănică să arate impecabil?

Andreea Bănică a ținut mai multe diete de-a lungul anilor, printre care și cea 16/8, arată Ok! Magazine. Artista apelează la un stil de viață sănătăs și face sport.

„În general, în tot acest timp mâncam fără carbohidraţi, era cea mai bună variantă, cea mai bună soluţie pentru mine atunci. Dar nu ţin mereu această dietă. Câteodată, când am stări, chef, depinde”, le-a mărturisit vedeta fanilor pe Instagram.

De 10 zile, am mâncat o singură dată o amandină. Restul, nimic”, a mai spus ea.

”Draga mea, în primul rând exerciţiile pe care le fac eu nu le face toată lumea. Exerciţiile sunt diferite pentru fiecare corp în parte. Am 62 de kilogame, dar nu este relevant acest aspect, pentru că fiecare corp este în felul lui”, a mai răspuns ea pe internet.

Ce a spus Andreea Bănică despre Iulia Albu

Frumoasa artistă Andreea Bănică și celebra Iulia Albu au fost prietene în trecut, însă blondina face dezvăluiri incredibile despre designer. Cântăreața și Iulia Albu nu mai sunt prietene de ceva timp și în prezent nici nu ar mai fi în relații tocmai bune, arată Ok! Magazine. Recent, Andreea Bănică a făcut o declarație despre vedetă, spunând despre aceasta că ar fi prefăcută. Cântăreața a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță și a participat la jocul ”Spui tot sau îți va lua gura foc”.

„E o perversă şi o prefăcută. Asta e Iulia Albu şi nu am de ce să nu o spun. Am blocat-o şi pe Instagram, pe reţelele sociale. Am fost prietene bune la un moment dat. Vorbeam despre multe lucruri, iar eu am crezut în prietenia noastră. Dar m-am înşelat crunt. Eu sunt de părere că oamenii trebuie să fie oneşti, nu prefăcuţi. Asta e ea, n-ai ce să-i faci”, a declarat artista.

Publicat: 17 iul. 2020, 11:43 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă