Iulia Albu, acuzație gravă la adresa fostului său soț: ”A pus în pericol sănătatea fiicei mele”

Publicat: 07 Jan. 2021, 13:08 Vedete
Iulia Albu, acuzație gravă la adresa fostului său soț: ”A pus în pericol sănătatea fiicei mele”

Iulia și Mihai Albu sunt protagoniștii unui nou scandal. Fashion editor-ul a făcut recent acuzații grave la adresa fostului său partener. În ajunul Crăciunului, Iulia și Mihai Albu au ajuns în fața magistraților. 

Recent, creatoarea de modă a aflat că fiica sa, în perioada în care instanța a hotărât să rămâna la tatăl său, a participat la un revelion organizat de un vecin la care au participat aproximativ nouă persoane.

Totodată, Iulia Albu explică extrem de revoltată că regulile impuse de autorități nu au fost respectate la petrecerea respectivă și mai mult decât atât îl acuză pe tatăl fetiței că i-a pus acesteia sănătatea în pericol.

„Astăzi simt nevoia să împărtășesc ceva cu voi. Azi noapte am aflat că fiica mea a participat, aflându-se în perioada stabilită de instanță în grija tatălui ei, la un revelion organizat de un vecin al tatălui ei la care au participat în total 9 persoane. într-un apartament de bloc. Nimeni nu a purtat mască. Acești oameni au considerat ca este în regulă să calce în picioare toate normele legale, punând in pericol atât propria sănătate cât si a copiilor lor. Fostul meu soț a pus in pericol sănătatea fiicei mele in perioada dispusă de instanța ca fiind în grija lui, în mod conștient si voluntar”, a scris Iulia Albu pe pagina sa de Facebook.

Mai mult decât atât, vedeta este hotărâtă să meargă în instanță pentru a rezolva pe cale legală această problemă cu fostul soț.

„Astăzi voi fi in instanță pentru a îmi apara dreptul legal de a mă simți în siguranță. Asta după ce prima instanță a decis că este normal să glumești pe un post tv cu acoperire națională că ți-ai fi dorit să ai un pistol la întâlnirea cu mama copilului tau, viitorul ei soț și în prezența Mikaelei. Și după multe alte povești urâte pe care încă mă încăpățânez să nu le fac publice. Da! Îmi este frică de acest om pe care si eu l-am văzut atâția ani cum îl vedeți si voi, până în clipa în care s-a transformat într-un monstru. Și știu foarte bine de ce a fost si este capabil. După aceea, fiica mea si cu mine vom merge să ne testăm. Dumnezeu să ne ajute!”, a mai adăugat Iulia Albu.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 07 Jan. 2021, 13:08 Vedete
Pe aceeași temă