Iulia Albu a recunoscut! Care a fost cel mai urât cadou primit de Crăciun: ”Părinţii mi-au spus că a fost un moment care m-a marcat”

Publicat: 28 Dec. 2020, 14:59 Vedete

Iulia Albu a povestit recent câteva lucruri despre sărbătorile din anii care au trecut. Fashion-editorul a dezvăluit faptul că unul dintre cadourile pe care le-a primit de Crăciun nu i-a plăcut deloc, ba chiar a marcat-o acel moment. 

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru protv.ro, Iulia Albu a dezvăluit care a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit de Crăciun, de-a lungul anilor. A fost vorba despre un cățeluș din pluș: “Era umplut cu paie sau cu orez şi era cea mai dragă jucărie. La un moment dat l-am pierdut şi atât de mult am regretat încât, ca adult, mi-am cumpărat un iepuraş care cumva îmi amintea de el”, a mărturisit vedeta.

Totodată, vedeta a dezvăluit și care a fost cadoul care i-a plăcut cel mai puțin: “Am primit două perechi de pijamale şi am fost foarte supărată, nu mi-au plăcut deloc. Părinţii mi-au spus că a fost un moment care m-a marcat. Drept dovadă, nici azi nu port pijamale când dorm, hahaha. Ce port? Asta nu pot să spun”.

Iulia Albu amintiri de sărbători

Mai mult decât atât, Iulia Albu a rememorat câteva dintre cele mai frumoase lucruri și amuzante totodată pe care le făcea atunci când era mică, de sărbători.

“Am fost trendsetter de mică, cine îşi mai punea beteala în cap pentru Moş Crăciun, dacă nu eu? Eram urâţică-măr, dar gătită-prună. Asta se întâmpla la serbare, că în rest, până la 9 ani, eram un băieţel, mă îmbrăcam foarte sport şi purtam părul tuns scurt. Tata şi-a dorit un băiat şi, până la o anumită vârstă, asta am fost. Când m-am prins eu însă cum vreau să fiu, s-a produs un salt către creatorii francezi, haha!”, a afirmat ea.

Acum, vedeta recunoaște că cele mai frumoase sărbători le are alături de fiica sa.

“Îmi place să recreez magia pentru fiica mea. Mai în glumă, mai în serios, îi mai zic că eu îl consiliez pe Moşu’ cum să se îmbrace. Iar cu iubitul meu, alături de care sunt de trei ani, am petrecut cele mai frumoase sărbători la Londra. Ce s-a întâmplat acolo însă, de a fost aşa frumos, rămâne între mine şi iubitul meu”, a afirmat ea.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 28 Dec. 2020, 14:59 Vedete
Pe aceeași temă