Mihai Albu și-a văzut fetița după două luni. Iulia Albu: “Nu mai cerși milă publică!”. Între cei doi foști soți e din nou scandal!

Publicat: 11 May. 2020, 09:53 Vedete

Mihai Albu și-a văzut fetița după aproape două luni! Designerul a postat un mesaj dureros în weekend, pe una din paginile sale de socializare.

Mihai Albu a dezvăluit că mama copilei, fosta lui soție, Iulia Albu, nu ar fi de acord că el să o vadă pe micuță. Mikaela este în grija mamei, așa cum au decis cei doi foști soți, la divorțul din 2012, la notar, iar Mihai are dreptul să-și vadă copilul 2 weekend-uri pe lună.

Mihai Albu: „Se împlinesc 62 de zile de când nu mi-am văzut copilul”

Azi (n.r.- sâmbătă) se împlinesc 62 de zile de când nu mi-am văzut copilul. Motivul ar fi că este pandemie și că nu trebuie expus copilul inutil. Am reușit cu greu să vorbesc de vreo patru ori cu ea la telefon și mi-a reproșat că i-a spus mama ei că m-aș fi dus la serviciu în perioada aceasta și că aș fi fost prea expus la virus. Eu, într-adevăr, am fost la atelier aproape zilnic, dar cu absolut toate măsurile de protecție, mai ales că am o mamă de 92 ani acasă si trebuie să o protejez. Mai este cineva în această situație, știe cineva ce ar fi de făcut? Este normal?”, este mesajul emoționant pe care Mihai Albu l-a postat în weekend pe unul din conturile sale de socializare.

Ei bine, în timp ce pe mulți i-a înduioșat postarea lui, pe fosta soție, nici vorbă! Iulia Albu i-a dat o replică acidă, pe contul ei de instagram!

Iulia Albu: „E plângi că nu ai bani să plătești o pensie alimentară copilului de 1000 de ron”

“Sincer, nu este normal să: 1. Refuzi să vezi copilul în afara locuinței tale motivând că nu ai timp. 2. Faci postări pe facebook cu și despre copil pentru a-ți face publicitate pentru că altfel NU MAI POȚI apărea în presă. 3. Soliciți să primești copilul acasă la tine în contextul în care tu mergi zilnic la birou și stai cu toți lucrătorii, nu știu câți ai, dar te lauzi că mulți. Nu că ar fi treaba mea, dar atât timp cât te plângi că nu ai bani să plătești o pensie alimentară copilului de 1000 de ron și invoci ca motiv pandemia, nu înțeleg demersul.

Iulia Albu: „Nu mai cerși mila publică”

Așa încât, te rog să nu îmi mai pronunți sau scrii vreodată numele. Nu îți datorez nimic. Tu îmi datorezi mie TOTUL pentru copilul minunat pe care l-am creat. Vezi-ți de viața ta. Copilul îl poți vedea când vrei, bineînțeles trebuie SĂ VREI. NU MAI CERȘI MILA PUBLICĂ. NU O POȚI ARGUMENTA ȘI NU O MERIȚI”, a fost mesajul Iuliei Albu pe insta story.

Ei bine, la scurt timp după scandalul din mediul online, se pare că designerul de pantofi a reușit să o “îmbuneze” pe Iulia și și-a văzut fetița. Acesta ar fi mers acasă la Iulia, iar micuța Mikaela ar fi coborât să se vadă cu tatăl ei, preț de o oră și jumătate, în fața blocului, după cum s-a scris în presă.

Capturi: Instagram Iulia Albu

 

Publicat: 11 May. 2020, 09:53 Vedete
Pe aceeași temă