Iulia Albu l-a dat în judecată pe fostul ei soț. Motivul este halucinant!

Publicat: 04 Dec. 2020, 11:13 Vedete

Scandalul dintre Iulia și Mihai Albu este departe de a se fi încheiat. Chiar dacă cei doi au divorțat în 2012, iar acum fiecare are viața lui, foștii parteneri continue să se certe, iar principalul motiv este fiica lor. Acum cea care a pus piciorul în prag este celebra blondină care își cheamă fostul soț în fața judecătorilor.

Iulia Albu este hotărâtă să își facă dreptate. Celebra blondină și-a dat fostul soț în jdecată pentru jigniri și denigrare în spațiul public. Mai mult de atât, aceasta a cerut și despăgubiri materiale din partea acestuia.

Tot scandalul a pornit de la jignirile pe care Mihai Albu i le-a adresat Iuliei și după ce acesta a acuzat-o public că nu o lasă pe fetița lor să îl vadă.

”Intenția este ca partenerul ei să îmi ia locul în viața fetiței. Nu de mult, individul mi-a spus că el este tatăl legal al copilului, în fața fetiței. Atunci dacă aveam un pistol… Este foarte greu să răspunzi la așa ceva.

Eu îi reproșez că mă vorbește în fața copilului doar de rău. Îi spune că sunt ”boșorog expirat”, așa mi-a spus fetița, care m-a întrebat ce înseamnă și eu a trebuit să îi explic”, a mărturisit Mihai Albu, la Antena Stars.

Iulia Albu s-a adresat instanței

După aceste declarații, Iulia Albu a cerut un ordin de restricție și a decis să îl  dea în judecată pe Mihai Albu, căruia are de gând să îi ceară și daune morale. Mai mult, blondina a făcut plângere la Poliție, deoarece se teme de amenințările fostului soț.

”Nu permit nimănui să șteargă pe jos cu numele meu! Îl dau în judecată pentru toate injuriile aduse și voi cere și daune morale pe măsura prejudiciului de imagine pe care mi l-a adus”, a spus vedeta pentru Impact.ro.

 

Sursă foto: Instagram, Arhivă Ciao

Publicat: 04 Dec. 2020, 11:13 Vedete
Pe aceeași temă