Mihai Albu o face praf pe Iulia Albu. Cum a descris-o celebrul designer în câteva cuvinte pe fosta soție: „Perversă, prefăcută și mincinoasă”

Publicat: 20 Sep. 2020, 09:00 Vedete

Scandalul dintre Mihai și Iulia Albu pare că nu mai are final. Invitat recent într-o emisiune de televiziune celebrul designer a făcut-o praf pe fosta soție, spunând despre ea că este „perversă, prefăcută și mincinoasă”.

După opt ani de mariaj, Mihai și Iulia Albu au decis să se separe. Cei doi au împreună o fiică, Mikaela, în vârstă de 10 ani, iar micuța a fost unul dintre motivele pentru care ei au ajuns să își spună lucruri urâte chiar și în public.

„Perversă, prefăcută și mincinoasă”

Invitat în platoul emisiunii La Măruță, Mihai Albu a fost provocat să răspundă mai multor întrebări „picante”.

Una dintre ele a fost legată de cum și-ar descrie fosta soție în trei cuvinte, iar creatorul de modă a răspuns: „Perversă, prefăcută, mincinoasă”.

„Dar nu am spus numai eu asta. Mie îmi place să mă documentez”, a completat designerul.

Ultima dintre întrebări l-a provocat pe designer să spună numele a trei femeie, cele mai lipsite de eleganță și gust din punct de vedere vestimentar.

La această întrebare, Mihai a răspuns cu „Voichița”, numele de familie al Iuliei Albu. „Mai vezi pe cineva cu mătura în cap, cu ananas în cap. Nu știu. E cu gust? Nu. Și eu sunt în domeniul modei. Pentru mine, asta iese. (…)

A zis să nu-i mai pomenesc numele pe post. Albu este numele meu, nu și al ei. (…) În această emisiune am fost făcut penibil.

Am fost făcut în toate felurile de către Iulia Voichița. Mi-am permis și eu să-mi spun părerea. Am fost provocat. Pe ea nu a provocat-o nimeni.”

Mihai Albu nu a fost lăsat să își vadă fetița

Mihai Albu, în urmă cu 2 luni, a fost nevoit să apeleze la Poliție pentru a-și vedea fetița: „Pentru corecta informare și din cauza faptului că la descinderea cu Poliția au fost mulți martori și mai mult ca sigur vor apărea reacții, am ales să fac urmatoarele precizări. Nu mi-aș fi dorit să ajung în situația în care sunt obligat să recurg la organele penale competente prin formularea unei plângeri penale împotriva mamei fiicei mele pentru nerespectarea repetată a Hotărârii Judecătorești privind programul meu de vizită cu Mikaela.

Avocata mea are in lucru această plângere penală și sper ca măcar în ultimul ceas mama Mikaelei să realizeze că prima persoană care are de suferit prin această atitudine este chiar fiica noastră. O Hotărâre Judecatorească trebuie respectată și nu in ultimul rând, interesul superior al minorului”, a explicat, la momentul respectiv, pe contul de socializare.

Publicat: 20 Sep. 2020, 09:00 Vedete
Pe aceeași temă