Mihai Albu petrece sărbătorile Pascale fără fiica lui: „Nici nu o pot suna, are telefonul restricționat”

Publicat: 02 May. 2021, 09:15 Vedete

Mihai Albu este trist de sărbători. Celebrul designer a mărturisit faptul că anul acesta, fiica lui nu va petrece Paştele alături de el. Micuţa va rămâne în acest an la mama sa.

Mihai Albu şi fosta soţie nu au ajuns nici acum la un numitor comun în ceea ce o priveşte pe fiica lor. Cei doi au fost implicaţi în nenumărate scandaluri din cauza faptului că Iulia Albu nu este de acord ca fiica sa să petreacă timp şi cu tatăl ei.

Recent, Mihai Albu a dezvăluit că în acest an îşi va petrece Paştele doar cu mama lui. Mai mult, nici măcar la telefon nu o poate auzi pe Mikaela, deoarece fetiţa are telefonul restricţionat.

„Fiica mea a fost la mine 10 zile, în vacanță. Am fost în parc și la doctor. Mi s-a părut cam slăbuță, i-am făcut analize. A reieșit că e un pic cam anemică. I-am luat cadou un laptop, că avea o tabletă. Era foarte bucuroasă. Ea are telefonul restricționat, nu poate fi sunată decât de mama ei și de prietenul mamei ei. Nu poate nici ea să sune pe nimeni. Nu vorbesc cu ea decât atunci când mi-o dă mama ei, conform programului de vizitare. Și telefonul e cumpărat de mine. Mi s-ar părea normal să o pot suna, să mă sune când are vreo problemă. Să vorbim zilnic la liber, doar sunt tatăl ei”, a declarat Mihai Albu, la Antena Stars.

Anul trecut, Mikaela a petrecut Paștele cu tatăl ei, însă în acest an a rămas alături de mama sa, potrivit programului stabilit de autorităţi.

„Mika nu va veni de Paște, pentru că am avut o treime din vacanță, a fost 10 zile la mine. Anul trecut a făcut cu mine Paștele, acum s-a potrivit să fie cu mama ei. Eu voi sta cu mama, trebuie să stau cu ea, necesită îngrijire permanentă. Am făcut amândoi vaccinurile, ea are 93 de ani”, a mai povestit designerul la același post de televiziune.

Mihai Albu: Eu fac tot posibilul, am anunțat autoritățile, toți fac cercetări”

Mihai Albu a explicat faptul că și fiica lui este extrem de tristă pentru că nu mai poate să îl vadă, iar din cauza asta și relația lor se deteriorează din ce în ce mai mult.

”Fetița este fericită când mă vede, nu înțelege ce i se întâmplă, ba chiar, de multe ori mă acuză pe mine că nu fac lucruri pentru a o vedea mai mult. Eu simt din privirea și atitudinea ei că este nefericită pentru relația cu mine​. Eu fac tot posibilul, am anunțat autoritățile, toți fac cercetări, acum suntem monitorizați până în februarie. Deși când am chemat prima dată poliția, am crezut că o va amenda, o va certa, dar m-au chemat să dau declarații și au zis că o să vadă ce se întâmplă”, a mai adăugat creatorul de modă.

”Intenția este ca partenerul ei să îmi ia locul în viața fetiței. Nu de mult, individul mi-a spus că el este tatăl legal al copilului, în fața fetiței. Atunci dacă aveam un pistol… Este foarte greu să răspunzi la așa ceva. Eu îi reproșez că mă vorbește în fața copilului doar de rău. Îi spune că sunt ”boșorog expirat”, așa mi-a spus fetița, care m-a întrebat ce înseamnă și eu a trebuit să îi explic”, a concluzionat Mihai Albu la Antena Stars.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 02 May. 2021, 09:15 Vedete
Pe aceeași temă