Andreea Bănică a dat buzna la medicul estetician! Ce intervenția și-a făcut artista

Publicat: 16 sept. 2020, 14:26 Autor: Andreea Voicu Vedete

Andreea Bănică și-a făcut o intervenție la nivelul feței! Cântăreața a ajuns recent în cabinetul medicului estetician.

Frumoasa cântăreață Andreea Bănică a ajuns la cabinetul medicului estetician pentru o intervenție la nivelul feței. Artista a mărturisit pe o rețea de socializare că își face un tratament cu multivitamine pentru hrănire și hidratarea tenului. Chiar dacă fața va fi roșie și mai umflată, cântăreața știe că rezultatul va fi cel mult dorit.

„Am venit să facem un tratament cu un complex de multivitamine cu acid hialuronic. Ajută la hrănire, hidratare, revitalizare, înfrumusețare, că de aceea venim pe aici. O să vă arăt la sfârșit rezultatul. O să fie fața roșie și un pic așa mai umflată. Astăzi, dar mâine îmi revin”, a transmis Andreea Bănică pe InstaStory.

Cum reușește artista Andreea Bănică să arate bine?

Cântăreața se pozează foarte sexy pe rețelele de socializare, iar ținutele pe care le abordează la evenimentele la care ia parte sunt mereu la fel de frumoase! Are o carieră în plină ascensiune, este mămică și soție, dar nu se neglijează nicio secundă. Andreea Bănică a ținut mai multe diete de-a lungul anilor, printre care și cea 16/8, arată Ok! Magazine. Artista apelează la un stil de viață sănătăs și face sport.

„În general, în tot acest timp mâncam fără carbohidraţi, era cea mai bună variantă, cea mai bună soluţie pentru mine atunci. Dar nu ţin mereu această dietă. Câteodată, când am stări, chef, depinde”, le-a mărturisit vedeta fanilor pe Instagram.

De 10 zile, am mâncat o singură dată o amandină. Restul, nimic”, a mai spus ea.

”Draga mea, în primul rând exerciţiile pe care le fac eu nu le face toată lumea. Exerciţiile sunt diferite pentru fiecare corp în parte. Am 62 de kilogame, dar nu este relevant acest aspect, pentru că fiecare corp este în felul lui”, a mai răspuns ea pe internet.

Publicat: 16 sept. 2020, 14:26 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă