Andreea Bănică a suferit o operație! Cum se simte artista: ”Nu sunt complet refăcută”

Publicat: 21 iun. 2021, 10:15 Autor: Andreea Voicu Vedete

Andreea Bănică suferă de aproape 5 ani de deviație de sept, o afecțiune a căilor respiratorii. Simptomele i s-au agravat în ultima perioadă, iar operaţia de care se teme nu a mai putut fi amânată. Astfel că, artista a mers la doctor pentru a face o septoplastie. Cum se simte acum Andreea Bănică?

Cântăreața Andreea Bănică s-a operat recent, după ce de aproape cinci ani suferă de o deviație de sept. Artista a făcut o operație de septoplastie, pentru a respira mai bine. Înainte de intervenția medicilor, aceasta a postat un mesaj pe rețelele de socializare.

„Urmează, în curând, să fac o operație la care m-am gândit foarte mult timp și pe care nu aș fi vrut s-o fac vreodată. (…) Nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviație de sept care nu mai poate fi amânată, că doar n-o să mă operez la 50 de ani. M-am hotărât s-o fac și o fac cât mai repede, așa că de pe 1 iunie încolo o să respir mult mai bine”, le-a spus Andreea Bănică fanilor ei de pe Instagram înainte de operație.

Andreea Bănică s-a operat

Andreei Bănică îi ieșise în urma unui RMN faptul că suferă de deviație de sept. După un timp, cântăreața s-a decis că este momentul să își rezolve această problemă de sănătate, astfel că s-a lăsat pe mâinile medicilor.

„Deviația de sept am descoperit-o cu mult timp în urmă pentru că mi-a ieșit pe un RMN pe care îl fac. (…) Atunci când l-am făcut prima oară, în urmă cu vreo 5 ani de zile, mi-a ieșit această deviație și tot mi-a ieșit de fiecare dată și tot bătea la ușă…. Până la urmă m-am hotărât … mi-e frică”, a explicat artista.

Andreea Bănică și-a făcut operația respectivă, iar în prezent se simte în regulă. Nu s-a refăcut complet, însă este bucuroasă că și-a putut relua activitățile de zi cu zi.

„Am suferit o operație de septoplastie, care nu mi-a dat voie, o perioadă, să vorbesc cu voi și să postez prea mult. Am revenit pe baricade, sper din toată inima să-mi revin repede și să-mi intru-n ritm. Nu sunt complet refăcută, dar mergem înainte”, a spus Andreea Bănică pe Instastory.

 

sursă foto: arhivă Ciao, capturi instastory Andreea Bănică

Publicat: 21 iun. 2021, 10:15 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă