Ce obiect păstrează Andreea Bănică de la mama sa, decedată de mai bine de 20 de ani: “O port și acum”

Publicat: 02 May. 2021, 08:40 Vedete

Andreea Bănică şi-a pierdut mama în urmă cu mai mulţi ani. Vedeta a suferit enorm la acel moment, însă odată cu trecerea timpului a învăţat că trebuie să devină din ce în ce mai puternică. În prezent, vorbeşte cu drag despre amintirea celei care i-a dat viaţă, iar în urmă cu câteva zile a vorbit despre un obiect extrem de drag sufeltului său pe care îl are chiar de la mama sa.

Andreea Bănică a fost invitată recent în emisiunea lui Cătălin Măruţă, acolo unde a făcut dezvăluiri nemaiştiute. Artista a suferit enorm din cauza pierderii părinţilor săi care au decedat la diferenţă de doi ani, unul după celălalt.

Ce obiect păstrează Andreea Bănică de la mama sa decedată de mai bine de 20 de ani

Cântăreaţa îşi aminteşte cu drag de femeia care i-a dat viaţă, şi a povestit în direct, că are și acum o rochie pe care a “stricat-o”, în anii tinereții, din garderoba mamei sale. A modificat obiectul vestimentar din cauza faptului că la acea vreme nu avea atât de multe haine şi voia să fie la modă exact ca celelalte prietene.

Mai mult decât atât, Andreea Bănică a devenit cu timpul o femeie extrem de puternică, mai ales că a reuşit să treacă peste momentele dureroase din viaţa sa.

“Nimic nu este ușor, îți dă Dumnezeu un destin, dar e important să știm și să ni-l facem și singuri, cu mâna noastră. În viața noastră au intervenit doi copii, pe cel de al doilea nici nu îl mai așteptam, pe Noah. Soțul meu este atât de îndrăgostit de acest copil că atunci când vine acasă se duce să îi vadă pe Noah, dar și pe Sofia.

Foarte rar mă răsfață soțul meu, astăzi mi-a trimis un mesaj cu o poză cu o floricică, era doar o rădăcină pusă în apă. Mi-a zis că se pregătește să planteze acea floare pentru mine.

Ieri m-a supărat puțin, dar azi mi-a trecut, m-a iubit mult de dimineață. Eu mă răsfăț și singură, comunicarea este cheia. Eu îmi doresc lucruri pe care nu le-am avut când eram mică, se împlinesc toate acestea. În copilărie nu am avut hăinuțe frumoase, le luam pe cele ale mamei mele. Am și acum o rochiță de la ea, o păstrez de peste 20 de ani. Încă o port și acum, ea mi-a zis să nu o tai, să nu o stric”, a povestit Andreea Bănică, la începutul acestei săptămâni.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 02 May. 2021, 08:40 Vedete
Pe aceeași temă