La 3 ani și 5 luni, băiețelul Andreei Bănică încă suge suzeta! Explicația cântăreței te va lăsa fără cuvinte

Publicat: 24 Apr. 2020, 08:38 Vedete

La 3 ani și 5 luni, băiețelul Andreei Bănică încă suge suzeta, însă artista nu dorește să-l dezvețe de acest obicei!

Andreea Bănică: „Pentru ce sa îi iau ceva ce pentru el semnifică mult?”

În perioada de izolare, Andreea Bănică a postat, pe conturile de socializare, destul de multe poze și filmulețe din casă, în care le arăta fanilor virtuali ce activități are cu familia ei. În multe postări de-ale ei apare și micuțul Noah, băiețelul ei în vârstă de aproape 3 ani și jumătate.

În multe din imagini, puștiul apare cu suzeta în gură. Unul din fanii virtuali ai cântăreței a deschis subiectul “suzeta” și a întrebat-o ce vârstă are Noah de încă o mai folosește. “Te întreb câți ani are băiețelul pentru că îl văd cu suzeta, am și eu o fetiță de 3 ani și toată lumea se ia de ea că are și acum suzetă. Scăpasem de ea, dar mai am un bebe mic de 9 luni și când l-a văzut pe el… a luat-o și ea înapoi”.

Andreea Bănică i-a răspuns imediat internautului, lăsând de înțeles că nici nu are de gând să-l dezvețe pe fiul ei de suzetă. “Noah are 3 ani și 5 luni! Contează cum se simte copilul!!! Este fericit cu suzeta lui, furia, bucuria stă în suzeta lui. Pentru ce sa îi iau ceva ce pentru el semnifică mult? De ce să îl privez de bucuria lui? Nu are dinții strâmbi, vorbește foarte bine pentru vârsta lui și asta o face de la 1 an și 2 luni! Are 2 suzete și suntem îndrăgostiți de el când îl vedem cum le schimbă între ele. Nu mai durează mult, sunt sigură. Știi ce? Îți pasă ce spune unul și altul? Ignoră!!! Doar dacă are probleme apelezi la un specialist pentru a te sfătui ce să faci!”, a scris blondina.

Captura: Instagram Andreea Bănică

Publicat: 24 Apr. 2020, 08:38 Vedete
Pe aceeași temă