Cum arată Andreea Bănică în colanți de când trage din greu la sală

Publicat: 28 mart. 2022, 11:22 Autor: Maria Apostol Vedete

Cu un corp invidiat de multe femei, Andreea Bănică a recunoscut că este nevoită să facă eforturi pentru a-și menține kilogramele în frâu, deoarece este gurmandă. Nici de sport nu este străină, dovadă o fac și cele mai recente imagini care o surprind ieșind de la salon, în drum spre sala de fitness, îmbrăcată într-o pereche de colanți care-i puneau în evidență formele sexy. 

Andreea Bănică a decis că este momentul unei schimbări de look. Așa că și-a făcut programare la salon, unul de pe ”Nordului”.

A demonstrat din nou că este o mămică sexy, așa că și-a făcut o intrare cu stil! Mulată toată, a purtat o pereche de colanți negri, bluză asortată, plus un pardesiu crem care i-a lăsat la vedere abdomenul tonifiat. A urcat în mașină și i-a dat ”bice”!

Odată ajunsă la salon, a intrat pe mâna hair-stylistului. Și a stat ceva acolo, dar la final avea să vadă, cu ochii ei, transformarea: sexy-blondina își făcuse părul creț! Perfect a prins-o schimbarea, spre satisfacția ei. Mai multe imagini pe CANCAN.RO.

Cine a ajutat-o în carieră pe Andreea Bănică

Andreea Bănică este una dintre cele mai longevive și mai de succes artiste de la noi, cu o carieră ce se întinde pe aproape două decenii.

Drumul meu în muzică a început la patru ani jumătate, pe vremea în care eram la cămin. Tatăl meu a descoperit atunci că am voce și ureche muzicală. Și am început să cânt muzică populară. El se ocupa mereu de mine și m-a dus peste tot pe unde era necesar să mă vadă lumea. Așa a ajuns să mă vadă Adrian Păunescu, pe când făcea Cenaclul Flacăra și venea le Eforie la Teatrul de Vară.

La spectacolele lor de pe litoral venea întotdeauna foarte multă lume și, într-o zi, tatăl meu m-a dus la el. Am cântat pe scenă și i-a plăcut mult de mine. I-a spus tatălui meu că am un talent foarte mare și că trebuie să merg mai departe și că dacă am să continui o să ajung să fiu un artist mare și valoros.

A vrut pe atunci să mă ia cu el la București însă, fiind prea mică nu a fost posibil. Pentru că nu puteam să ne mutăm cu toată familia la București, tatăl meu l-a întrebat ce putem face pe plan local și atunci el ne-a îndreptat către Casa Pionierilor pe atunci, la un profesor renumit. Am mers la Clubul Elevilor câțiva ani și, după ce m-am mărit, am plecat la Teatrul Fantasio unde am cântat și am avut un post de cântăreață, pentru care eram plătită. Eram foarte mândră de primii mei bănuți. Dar nu vă imaginați că erau mulți”, a declarat Andreea Bănică în urmă cu mai mult timp.

 

Publicat: 28 mart. 2022, 11:22 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă