Cum era strigată Irina Rimes în copilărie! Nu mulți știu asta

Publicat: 23 aug. 2020, 16:18 Autor: Andreea Voicu Vedete

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste din România. E talentată, frumoasă și glumeață! Dar voi știți cum era strigată în copilărie Irina?

Irina Rimes avea mai multe porecle în copilărie. Artista era strigată ”micul samurai” sau ”șoarec” când era mică, spre amuzamentul tuturor. Chiar dacă a crescut la țară, într-o zonă a Moldovei, cântăreața este mândră de acest lucru și chiar ea a mărturisit acest lucru.

„Eu am crescut la țară, dar va rog să nu mă judecați. Eram un copil, aveam 5-6 ani. Am crescut animale acolo, pe bătătură. Și când mama aducea boboceii din ouă, erau murdari și miroseau. Sunt urați și murdari. Dar la ce m-am gândit eu? Să îi spăl! Și i-am spălat. Mai departe, ce am făcut? I-am pus la uscat că pe rufe, pe sârmă, cu clești. Apoi mi-am văzut de treabă”, a spus artista Irina Rimes, arată Spynews.

Irina Rimes a recunoscut care este cel mai mare complex al ei și cum încearcă să-l mascheze

Cât timp a stat în izolare, Irina Rimes a petrecut tot mai mult timp pe conturile ei de socializare cu fanii ei virtuali pe care îi ține la curent cu tot ceea ce face sau cu ce simte în această perioadă. Recent, Irina Rimes a acceptat să răspundă câtorva întrebări de-ale fanilor, ba chiar să și facă unele lucruri pe care ei i le-au cerut, cum ar fi să cânte la balcon, tare, ca să o audă vecinii, să scrie cu mâna stângă, să interpreteze live o piesă preferată de-a ei și tot așa.

Artista a cântat și la balcon, și în casă, a încercat să scrie și cu mâna stângă, le-a arătat și poze cu ea din copilărie, ba chiar le-a răspuns și unora mai curioși. Un internaut i-a sugerat să facă niște donații în perioada asta, iar răspunsul artistei l-a lăsat cu gura căscată probabil! Irina Rimes i-a arătat că donează lunar prin sms-uri!

Publicat: 23 aug. 2020, 16:18 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă