Dramatic! Cum arata un Logan de Politie dupa ce a fost lovit de un Volvo! Trei politisti si un jandarm sunt in spital!

Publicat: 31 ian. 2019, 12:32 Autor: D. C. News 3

Daca viteza celor doua autoturisme ar fi fost ceva mai mare printre politistii din Logan ar fi putut exista si victime.

Cum arata un Logan de Politie dupa ce a fost lovit de un Volvo XC 90!  O maşină de poliţie aflată în misiune, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, s-a ciocnit cu un alt autovehicul.

Accidentul s-a produs în jurul orei 21.00, în zona Bulevardul Bucureştii Noi – Strada Laminorului. Potrivit Brigăzii Rutiere, din primele date s-a stabilit că un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei 5 se deplasa pe Bulevardul Bucureştii Noi, în regim prioritar la o sesizare primită prin 112, având în funcţiune semnalele optice şi acustice.

In momentul în care a ajuns la intersecţia cu strada Laminorului s-a ciocnit cu un alt autovehicul. În urma accidentului, patru persoane (trei poliţişti şi un jandarm) au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Cum arata un Logan de Politie dupa ce a fost lovit de un Volvo XC 90!

Din primele imagini si cercetari de la fata locului se pare ca vinovat de accident ar fi fost soferul jeepului Volvo. Volvo XC 90 a fost declarat inca de la lansare una dintre cele mai sigure masini din lume iar in urma impactului cu Loganul de politie se vede ca pe buna dreptate.

SUV-ul a fost si el sifonat partial in partea stanga din fata dar prin comparatie masina politistilor a fost efectiv distrusa.

Publicat: 31 ian. 2019, 12:32 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă
×