Cum arată Theo Rose în luna a șasea de sarcină! Artista a dezvăluit câte kilograme are: „Sarcina asta a fost minune pentru mine”

Publicat: 03 apr. 2023, 12:42 Autor: Camelia Vedete

Theo Rose a dezvăluit cu mândrie cum arată în luna a șasea de sarcină. Artista și partenerul ei, Anghel Damian, sunt nerăbdători să-și strângă în brațe primul lor copil, un băiețel.

Într-o sesiune de Q&A cu fanii ei, Theo Rose a dezvăluit că a câștigat câteva kilograme în plus în timpul sarcinii, dar arată încă suplă și sexy. Ea a fost activă în mediul online, postând frecvent momente din viața ei și ținându-și fanii la curent cu stările ei și cu evoluția sarcinii.

Cum arată Theo Rose în luna a șasea de sarcină!

„Am filmat la Clanul și mâine e ultima mea secvență din Clanul, sezonul 2. Nu-mi vine să cred că am terminat deja. Am filmat și cu burta asta mare. Hai că v-am arătat și chiloții, dar nu se vede nimic. Nu văd nici eu de la burta asta, dar voi…”, a spus Theo Rose pe pagina ei de Instagram.”

În ultima secvență cu ea din Clanul, sezonul 2, Theo Rose a fost foarte mândră de faptul că s-a descurcat bine, deși burtica ei crește pe zi ce trece. Fanii sunt nerăbdători să afle mai multe despre viitorul copil al artistei și să vadă cum va evolua sarcina în lunile următoare.

Artista a dezvăluit câte kilograme are: „Sarcina asta a fost minune pentru mine”

„Mi se pare mult să zic cât m-am îngrășat pentru că eu în primul trimestru mai degrabă am slăbit fiindcă am avut grețuri. Plecând de la o greutate de 45 de kilograme, acum nu mai m-am cântărit de vreo două săptămâni, dar estimez că aș avea 55 de kilograme.Nu m-am omorât cu mâncatul, dar este normal să iei greutate. După ce nasc mi-aș dori să rămân la 55 de kilograme. Mi se pare, în sfârșit, că arăt și eu ca om, am și eu obraji. Sarcina asta a fost minune pentru mine, am scăpat de stres și anxietăți”, a declarat Theo Rose pe pagina ei de Instagram.

Theo Rose, mințită de medicul ginecolog! Era sigură că are băiat: „Mă blocasem și la nume”

Theo Rose a fost cumva mințită de medicul ginecolog! Era sigură că are băiat! Artista le-a povestit fanilor prin ce peripeții a trecut!

Theo Rose și Anghel Damian sunt parcă din ce în ce mai fericiți, după veste că vor deveni părinți. Artista nu mai are mult până să îl aducă pe micuțul lor băiețel pe lume, și iată că, nerăbdătoare, cântăreața face din ce în ce mai multe dezvăluiri din timpul sarcinii.

Theo Rose, mințită de medicul ginecolog!

Așa a făcut și de această dată când, vedeta a decisă le povestească urmăritorilor ei de pe Instagram peripeția de care a avut parte înainte să afle sexul bebelușului. Theo Rose și Anghel Damian au fost păcăliți de medicul care le-a monitorizat sarcina.

M-am întrebat foarte mult timp, cum aleg părinții numele copiilor lor, pentru că mi se pare un aspect important. Avândd în vedere că știi foarte puține lucruri despre copilul tău. În momentul în care îi alegi un nume pe care el o să îl poarte în spate, pentru tot restul vieții lui. Și eram curioasă cum se întâmplă chestia asta. Treaba a stat în felul următor, de fapt. La controlul de 10 săptămâni, doamna doctor a avut o reacție în față monitorului. Analizându-ne copilul și noi am presupus, că este clar ce se întâmplă. E clar că bebelușul nostru stă deja foarte bine la anumite capitole și evident, o să avem băiat. Citește tot articolul aici.

Publicat: 03 apr. 2023, 12:42 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă