Theo Rose, mințită de medicul ginecolog! Era sigură că are băiat: „Mă blocasem și la nume”

Publicat: 13 mart. 2023, 13:12 Autor: Camelia Vedete

Theo Rose a fost cumva mințită de medicul ginecolog! Era sigură că are băiat! Artista le-a povestit fanilor prin ce peripeții a trecut!

Theo Rose și Anghel Damian sunt parcă din ce în ce mai fericiți, după veste că vor deveni părinți. Artista nu mai are mult până să îl aducă pe micuțul lor băiețel pe lume, și iată că, nerăbdătoare, cântăreața face din ce în ce mai multe dezvăluiri din timpul sarcinii.

Theo Rose, mințită de medicul ginecolog!

Așa a făcut și de această dată când, vedeta a decisă le povestească urmăritorilor ei de pe Instagram peripeția de care a avut parte înainte să afle sexul bebelușului. Theo Rose și Anghel Damian au fost păcăliți de medicul care le-a monitorizat sarcina.

M-am întrebat foarte mult timp, cum aleg părinții numele copiilor lor, pentru că mi se pare un aspect important, având în vedere că știi foarte puține lucruri despre copilul tău, în momentul în care îi alegi un nume pe care el o să îl poarte în spate, pentru tot restul vieții lui. Și eram curioasă cum se întâmplă chestia asta. Treaba a stat în felul următor, de fapt. La controlul de 10 săptămâni, doamna doctor a avut o reacție în față monitorului, analizându-ne copilul și noi am presupus, că este clar ce se întâmplă, e clar că bebelușul nostru stă deja foarte bine la anumite capitole și evident, o să avem băiat.

Era sigură că are băiat

Atunci, doamna doctor, pentru că știa că vrem să facem petrecerea aia de gender reveal, a încercat să disimuleze și a zis că nu, că sunt mai mari șanse să fie fetiță și atunci, nah, în toată zăpăceala aia, o crezi pe cuvânt că nu mai știi la ce să te gândești. În ziua petrecerii de gender reveal, deși eram siguri că noi vom avea fetiță, eu speram în adâncul sufletului meu să fie băiat, pentru că eu mă blocasem deja pe numele de Sasha. Pur și simplu, mi-a venit în minte numele ăsta, Sasha, că să înțelegeți cum l-am ales.

„Mă blocasem și la nume”

Nu l-am ales, mi-a venit în minte și mă blocasem. Și deși există și fete pe care le cheamă Sasha, nu mi-am imaginat niciodată că voi avea o fetiță pe care să o cheme așa, mă blocasem la un băiețel cu ochii verzi, pe care să îl cheme Sasha.”, a povestit Theo Rose, pe pagina personală de Instagram.

Anghel Damian nu vrea să o ia de soție pe Theo Rose!

Anghel Damian și Theo Rose au ponit cu stângul încă de la început în relație. Pe lângă faptul că a fost totul secret și CANCAN.RO a publicat pozele bombă cu cei doi, cuplul s-a format pe suferința altor parteneri, Lia Bugnar și Alex Leonte.

În prezent, Theo Rose este însărcinată cu primul copil. Cu toate acestea, Anghel Damian nu pare dispus să o ia de soție și să oficializeze relația ca la carte. Regizorul are și o scuză! Ei bine, se pare că nu ii plac prea mult petrecerile și nunțile cu fast.

„Mie nu mi se par nunțile ceva extraordinar. În general nu te distrezi la nunți”, a spus Anghel Damian, în cadrul unui podcast.

Theo Rose a ținut să facă lumină în acest caz și imediat a reacționat la spusele iubitului ei. Artista spune că nici ei nu îi plac prea mult petrecerile de nuntă, dar că s-a gândit la cununia civilă, pentru ca bebelușul să ia numele tatălui.

„În biserică m-aș cununa, dar fără petreceri și alte chestii. Nu am vorbit serios cu el despre asta. În principiu m-am gândit și la cununia civilă, să fie totul gata, când apare copilul să fie pe numele lui”.

Publicat: 13 mart. 2023, 13:12 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×