Theo Rose a ales deja numele copilului: „Îmi place foarte mult”…”

Publicat: 20 nov. 2022, 14:45 Autor: Camelia Vedete

Theo Rose a ales deja numele copilului. Theo Rose și Anghel Damian urmează să devină părinți și așa cum era de așteptat vestea a venit ca un ”fulger” pentru apropiații cuplului și pentru fanii artistei. Ca un fel de premoniție, cântăreața a dezvăluit, cu doar câteva luni în urmă, numele viitorului copil. 

Se spune că nimic nu este întâmplător. Cu doar câteva luni în urmă, Theo Rose a intuit faptul că va avea parte de o bucurie în viața ei. În primăvară, mai exact, în luna aprilie, iubita lui Anghel Damian a dezvăluit ce nume și-ar dori să poarte viitorul ei copil.

Theo Rose a ales deja numele copilului

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, Theo Rose a fost mai sinceră ca niciodată și a dezvăluit că mereu a știut faptul că va avea un băiețel pe care îl va chema Mario. La un nume de fetiță nu s-a gândit la acea vreme, însă, din toate variantele, numele Natalia este cel care îi place cel mai mult.

”Am zis de multe ori că, dacă o să am un băiat, o să-l cheme Mario. Îmi place foarte mult. La fată încă nu știu, am multe variante. M-am gândit la Natalia o perioadă bună de timp, îmi place foarte mult”, a spus Theo Rose pe Instagram, citat de CANCAN.RO.

Theo Rose și Anghel Damian se despart, deși vor avea un copil?!

Theo Rose și Anghel Damian au o relație de patru luni și, de curând, s-a aflat că vor avea un copil împreună. Cu toate astea, se pare că, totul nu este chiar pe roze.

Theo Rose și Anghel Damian au luat prin surprindere pe toată lumea! În primul rând, cu relația, iar în al doilea rând cu sarcina. Totul s-a întâmplat foarte repede, mai ales că cei doi încă nu își părăsiseră oficial foștii iubiți.

Ei bine, Carmen Harra a făcut o previziune despre această relație. Se pare că, Theo Rose și Anghel Damian nu au viață lungă împreună. Mai mult, clarvăzătoarea a asemănat relația cu cea a Andreei Bălan cu George Burcea.

Theo Rose și Anghel Damian se despart

„Theo e foarte frumoasă, talentată, superbă, bună la suflet, o persoană extraordinară. El (n.r. Anghel Damian) este foarte independent, vrea să-și construiască o carieră și va reuși. Știi cum este relația asta? Exact cum a fost cea dintre Andreea Bălan și George Burcea, cam așa. Este o relație în care ne atragem, ne iubim la nebunie, suntem foarte buni unii cu alții pe moment, întrebarea este cum va supraviețui această relație?

Problema este că avem această chimie fizică, se nasc copii, ne iubim, dar ne potrivim sau nu? La toate socotelile de compatibilitate sunt probleme multe în acestă relație. Să sperăm că ei au înțelepciunea să treacă peste problemele care sunt și să facă o relație solidă, ceea ce nu va fi ușor deloc, pentru că ei nu sunt nici suflete pereche, nu sunt nici cea mai compatibilă relație, dimpotrivă, sunt două persoane care în timp au probleme serioase de comunicare, însă, nu putem să le dorim decât tot binele din lume.”, a spus Carmen Harra în cadrul unei emisiuni TV.

Publicat: 20 nov. 2022, 14:45 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×