Prima reacție a lui Theo Rose despre sarcină: „O să aveți…”

Publicat: 17 nov. 2022, 12:21 Autor: Camelia Vedete

Prima reacție a lui Theo Rose despre sarcină. Theo Rose a oferit prima reacție, după ce publicația nr. 1 din România, CANCAN.RO, a dezvăluit, în exclusivitate, că Theo Rose este însărcinată. Artista a împărtășit cu fanii săi de pe rețelele de socializare, câteva detalii pe care, de altfel, toată lumea le aștepta.

În ultimele zile, știrea cu privire la posibila sarcină a artistei Theo Rose a împânzit internetul. Horia Brenciu a fost cel care a confirmat, primul, întreaga poveste, urmând ca părinții artistei să ofere primele declarații. Acum a venit rândul vedetei să spună adevărul, pe rețelele de socializare.

Prima reacție a lui Theo Rose despre sarcină

Reacția pe care toată lumea o aștepta, în această perioadă, a apărut în sfârșit! Theo Rose a confirmat faptul că este însărcinată cu regizorul serialului „Clanul”, Anghel Damian, cu care are o relație de iubire de mai bine de 4 luni. Antrenoarea de la „Vocea României” a făcut anunțul public pe rețelele de socializare, uimindu-i pe toți urmăritorii săi.

„Vă pup de la filmări. Este adevărat, o să aveți un nepoțel sau o nepoțică. Când iese, vreau să îl strigați nepoate, sau nepoată, depinde. Să fim sănătoși cu toții, presa să o ardă focul. Vă pup!”, a declarat Theo Rose pe rețelele de socializare.

Ce spune tatăl lui Theo Rose despre sarcina fiicei: „Noi, aici, la țară, suntem mai conservatori”

 Showbiz-ul a fost luat prin surprindere seara trecută, după ce CANCAN.RO a anunțat faptul că Theo Rose este însărcinată. Deși până la această oră, artista nu a oferit declarații despre schimbările din viața ei, tatăl vedetei nu doar că a confirmat, dar a și povestit cum a aflat vestea cea mare.

Ioan Diaconu, tatăl îndrăgitei artiste abia aștepta un astfel de moment. La cei 62 de ani, acesta își dorea enorm să devină bunic și iată că fiica cea mică i-a îndeplinit visul.

Este cunoscut faptul că artista și părinții săi au o relație specială și așa cum era de așteptat, aceștia au fost primii care au aflat. Chiar tatăl artistei a confirmat informația în cadrul unui interviu recent. Mai mult bărbatul a explicat cât este de fericit pentru fiica și viitorul său ginere.

Potrivit surselor CANCAN.RO, cântăreața se află în primul trimestru de sarcină și ar urma să nască la sfârșitul lunii iunie, anul viitor!

„Pe noi ne-a anunțat Theo încă de la începutul lunii noiembrie despre marele eveniment. Am sărit în sus de bucurie, fiindcă am și eu o vârstă și deja așteptam de ceva vreme nepoți. Care se cam lăsau așteptați.

Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. Noi, aici, la țară, suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a știut asta, și a preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut! Pe Theo am crescut eu, o bună bucată de vreme. Mai exact, de pe când avea vreo două luni, timp de un an. În prima perioadă a vieții ei mi-am luat concediu de paternitate, special ca să am grijă de ea. Așa că pot spune că avem o relație fiică-tată mai aparte. Iar acum că voi fi și bunic, lucrurile nu pot fi decât îmbucurătoare, așa cum de altfel trebuie să fie lucrurile în viață”, a spus Ioan Diaconu, pentru Playtech.ro.

Publicat: 17 nov. 2022, 12:21 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă