Horia Brenciu a confirmat sarcina lui Theo Rose: „Vom avea un nepoțel”

Publicat: 16 nov. 2022, 10:58 Autor: Camelia Vedete

Horia Brenciu a confirmat sarcina lui Theo Rose. Este cunoscut faptul că Horia Brenciu și Theo Rose au o relație specială. Cei doi au lucrat împreună la câteva proiecte, iar în timp au legat o frumoasă prietenie.

La scurt timp, după ce CANCAN.RO a dezvăluit în exclusivitate faptul că artista este însărcinată, celebrul cântăreț a ținut să îi transmită public un mesaj emoționant.

Horia Brenciu a confirmat sarcina lui Theo Rose

La aproximativ trei luni și jumătate, după ce CANCAN.RO a anunțat în premieră faptul că frumoasă cântăreață și tânărul regizor, Anghel Damian, formează un cuplu. Ieri site-ul nr.1 din România a făcut publică o altă bombă! Theo Rose așteaptă primul său copil.

Potrivit surselor noastre, cântăreața se află în primul trimestru de sarcină și ar urma să nască la sfârșitul lunii iunie, anul viitor!

Horia Brenciu: „Vom avea un nepoțel”

Vestea cea mare l-a bucurat enorm pe Horia Brenciu. Celebrul artist i-a transmis vedetei de la ProTV un mesaj în care îi mărturisește cât de mult se bucură pentru ea. Și în același timp o anunță că deja se gândește la un nume pentru copil.

„Theo Rose, “Dacă ai ști” cât mă bucur că vei deveni mămică și vom avea un nepoțel. Felicitări ție și salutări cordiale tatălui! Mă gândesc la nume, daaa?”a scris artistul pe pagina personală de Facebook.

Theo Rose este însărcinată cu Anghel Damian!

 Este bombă în showbiz-ul românesc! Theo Rose ar fi însărcinată cu Anghel Damian după doar 4 luni de relație, scrie în super exclusivitate CANCAN.RO.

Theo și Anghel se mișcă rapid. Potrivit surselor din anturajul celor doi cântăreața se află în primul trimestru de sarcină și ar urma să nască la sfârșitul lunii iunie, anul viitor! Mai mult decât atât, Theo se declară apropiaților îndrăgostită până peste cap de Anghel și susține că nu a trăit o iubire atât de intensă niciodată!

Relația celor doi nu datează de foarte mult timp, mai exact de la începutul acestei veri. Atunci CANCAN.RO dezvăluia în exclusivitate că Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte după o relație de aproximativ cinci ani. Iar Anghel Damian a rupt legătura cu Lia Bugnar după o poveste de dragoste ce data de aproximativ nouă ani.

Toate aceste lucruri e posibil să se fi întâmplat după ce Theo și Anghel s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului „Clanul”. Acolo unde Theo Rose are rolul de actriță-cântăreață, iar Anghel Damian este regizor.

Publicat: 16 nov. 2022, 10:58 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă