Theo Rose este însărcinată cu Anghel Damian! Artista și-a anulat concertele din cauza grețurilor

Publicat: 15 nov. 2022, 10:52 Autor: Camelia Vedete

Theo Rose este însărcinată cu Anghel Damian! Este bombă în showbiz-ul românesc! Theo Rose ar fi însărcinată cu Anghel Damian după doar 4 luni de relație, scrie în super exclusivitate CANCAN.RO.

Theo și Anghel se mișcă rapid. Potrivit surselor din anturajul celor doi cântăreața se află în primul trimestru de sarcină și ar urma să nască la sfârșitul lunii iunie, anul viitor! Mai mult decât atât, Theo se declară apropiaților îndrăgostită până peste cap de Anghel și susține că nu a trăit o iubire atât de intensă niciodată!

Theo Rose este însărcinată cu Anghel Damian!

Relația celor doi nu datează de foarte mult timp, mai exact de la începutul acestei veri. Atunci CANCAN.RO dezvăluia în exclusivitate că Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte după o relație de aproximativ cinci ani. Iar Anghel Damian a rupt legătura cu Lia Bugnar după o poveste de dragoste ce data de aproximativ nouă ani.

Toate aceste lucruri e posibil să se fi întâmplat după ce Theo și Anghel s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului „Clanul”. Acolo unde Theo Rose are rolul de actriță-cântăreață, iar Anghel Damian este regizor.

Theo Rose și-a anulat concertul din cauza sarcinii

Sursele CANCAN.RO informează că Theo Rose deja se confruntă cu stări de rău, întâlnite deseori în cazul sarcinilor la început. Mai mult decât atât, sâmbăta trecută, în data de 12 noiembrie, cântăreața urma să întrețină atmosfera la Bruxelles. Însă din cauza grețurilor și vărsăturilor, Theo a refuzat să se prezinte în Belgia. În acest caz, a fost nevoie să fie înlocuită de Pollysor, o altă cântăreață aflată în „aria de acoperire” a lui Boier Bibescu.

Theo Rose, fericită și fără remușcări în relația cu Anghel Damian

Theo Rose este o artistă importantă în peisajul muzical și nu numai, iar noua ei relație, cu regizorul și actorul Anghel Damian de la ProTV atrage încă multe priviri și interes.

Ciao.ro a întâlnit-o pe colega lui Smiley de la Vocea României săptămâna trecută, joi seara, la Râmnicu Vâlcea. Acolo unde vedeta a prezentat Romanian Music Awards, alături de Dorian Popa, și a luat și trofeul pentru “Best Female”. Theo Rose nu doar că a fost însoțită și asistată pe tot parcusrul evenimentului de iubitul său, Anghel Damian.

Dar și părinții ei au decis să îi facă o surpriză și au venit să îi urmărească show-ul de pe scenă, artista fiind mai mult decât încântată. Cum definește Theo Rose relația ei actuală de iubire cu regizorul serialului “Clanul” de la ProTV, Anghel Damian și cât este de liniștită și fericită? Avem declarații exclusive de la tânăra artistă, doar pentru Ciao.ro!

Cât de mult te ajută Anghel cu sfaturi pe platoul de filmare?

Doar pe platoul de filmare, în egală măsură cu ceilalți colegi ai noștri. Adică nu profit de sfaturile și de bunăvoința lui acasă, încerc totuși să îmi pun și eu amprenta și să fiu cumva independentă. Pe platou el e regizor și țin cont de asta iar latura noastră e strict profesională acolo. Așa ni s-a părut normal amândurora, nu a fost un efort sau o discuție, în direcția asta!

Și acasă cum sunteți? Cum e relația voastră, cum o definești, cum sunteți voi?

Suntem bine. Suntem bine, suntem fericiți și e liniște iar asta e foarte important!

Ești împlinită pe toate planurile, îți merge bine din plin!

Suntem bine pentru că parcursul nostru întreg a fost curat cu adevărat în pofida tuturor zvonurilor care au fost!  Și cred că asta contează mult și a  contribuit mult la liniștea noastră de acum. Nu purtăm în spatele nostru o vină, iar asta cred că e important! Citește tot articolul aici.

Publicat: 15 nov. 2022, 10:52 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă