BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart, deși vor avea un copil?! Cine a făcut dezvăluirea: „Sunt probleme multe în relație…”

Publicat: 17 nov. 2022, 12:45 Autor: Camelia Vedete

Theo Rose și Anghel Damian se despart. Theo Rose și Anghel Damian au o relație de patru luni și, de curând, s-a aflat că vor avea un copil împreună. Cu toate astea, se pare că, totul nu este chiar pe roze.

Theo Rose și Anghel Damian au luat prin surprindere pe toată lumea! În primul rând, cu relația, iar în al doilea rând cu sarcina. Totul s-a întâmplat foarte repede, mai ales că cei doi încă nu își părăsiseră oficial foștii iubiți.

Ei bine, Carmen Harra a făcut o previziune despre această relație. Se pare că, Theo Rose și Anghel Damian nu au viață lungă împreună. Mai mult, clarvăzătoarea a asemănat relația cu cea a Andreei Bălan cu George Burcea.

Theo Rose și Anghel Damian se despart

„Theo e foarte frumoasă, talentată, superbă, bună la suflet, o persoană extraordinară. El (n.r. Anghel Damian) este foarte independent, vrea să-și construiască o carieră și va reuși. Știi cum este relația asta? Exact cum a fost cea dintre Andreea Bălan și George Burcea, cam așa. Este o relație în care ne atragem, ne iubim la nebunie, suntem foarte buni unii cu alții pe moment, întrebarea este cum va supraviețui această relație? Problema este că avem această chimie fizică, se nasc copii, ne iubim, dar ne potrivim sau nu? La toate socotelile de compatibilitate sunt probleme multe în acestă relație. Să sperăm că ei au înțelepciunea să treacă peste problemele care sunt și să facă o relație solidă, ceea ce nu va fi ușor deloc, pentru că ei nu sunt nici suflete pereche, nu sunt nici cea mai compatibilă relație, dimpotrivă, sunt două persoane care în timp au probleme serioase de comunicare, însă, nu putem să le dorim decât tot binele din lume.”, a spus Carmen Harra în cadrul unei emisiuni TV.

Prima reacție a lui Theo Rose despre sarcină

Theo Rose a oferit prima reacție, după ce publicația nr. 1 din România, CANCAN.RO, a dezvăluit, în exclusivitate, că Theo Rose este însărcinată. Artista a împărtășit cu fanii săi de pe rețelele de socializare, câteva detalii pe care, de altfel, toată lumea le aștepta.

În ultimele zile, știrea cu privire la posibila sarcină a artistei Theo Rose a împânzit internetul. Horia Brenciu a fost cel care a confirmat, primul, întreaga poveste, urmând ca părinții artistei să ofere primele declarații. Acum a venit rândul vedetei să spună adevărul, pe rețelele de socializare.

Reacția pe care toată lumea o aștepta, în această perioadă, a apărut în sfârșit! Theo Rose a confirmat faptul că este însărcinată cu regizorul serialului „Clanul”, Anghel Damian, cu care are o relație de iubire de mai bine de 4 luni. Antrenoarea de la „Vocea României” a făcut anunțul public pe rețelele de socializare, uimindu-i pe toți urmăritorii săi.

„Vă pup de la filmări. Este adevărat, o să aveți un nepoțel sau o nepoțică. Când iese, vreau să îl strigați nepoate, sau nepoată, depinde. Să fim sănătoși cu toții, presa să o ardă focul. Vă pup!”, a declarat Theo Rose pe rețelele de socializare.

Publicat: 17 nov. 2022, 12:45 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă