Cum îl va chema pe băiețelul lui Theo Rose? Artista a ales un prenume special

Publicat: 07 mart. 2023, 11:42 Autor: Camelia Vedete

Theo Rose se pregătește la vârsta de 25 de ani să devină mamă pentru prima dată. Îndrăgita cântăreață trăiește primele frânturi din viața ei de mămică și se bucură de fiecare experiență care vine la pachet.

Recent, Theo Rose a împărtășit un astfel de moment și cu fanii ei de pe rețelele de socializare, unde a publicat o primă imagine de la ecograf.

Cum îl va chema pe băiețelul lui Theo Rose?

Theo Rose și iubitul ei, Anghel Damian, se pregătesc în câteva luni să devină părinții unui băiețel.

Conform declarațiilor făcute de viitoarea mămică, bebelușul ei pare să se dezvolte perfect și chiar a glumit pe seama faptului că băiețelul ei are „ochi verzi”.

„Gata, am fost și l-am văzut. Toate bune, perfect se dezvoltă. E și frumos băiatul meu. Are ochii verzi (n.r. – râde).”, a declarat Theo Rose, pe contul personal de Instagram.

Multă vreme prenumele viitorului ei copil a fost un mister, însă de curând artista a dezvăluit în cadrul unui matinal ce decizie a luat în acest sens. Alegerea este una surprinzătoare, fiind o combinație unică de prenume în România.

Băiețelul artistei se va numi Sasha Ioan, primul prenume fiind o variantă de origine rusă a numelui Alexandru.

„Vă spun, că nu am secrete: Sasha Ioan”, a declarat artista.

Anghel Damian nu vrea să o ia de soție pe artistă!

Anghel Damian nu vrea să o ia de soție pe Theo Rose!  Anghel Damian și Theo Rose au ponit cu stângul încă de la început în relație. Pe lângă faptul că a fost totul secret și CANCAN.RO a publicat pozele bombă cu cei doi, cuplul s-a format pe suferința altor parteneri, Lia Bugnar și Alex Leonte.

În prezent, Theo Rose este însărcinată cu primul copil. Cu toate acestea, Anghel Damian nu pare dispus să o ia de soție și să oficializeze relația ca la carte. Regizorul are și o scuză! Ei bine, se pare că nu ii plac prea mult petrecerile și nunțile cu fast.

„Mie nu mi se par nunțile ceva extraordinar. În general nu te distrezi la nunți”, a spus Anghel Damian, în cadrul unui podcast.

Theo Rose a ținut să facă lumină în acest caz și imediat a reacționat la spusele iubitului ei. Artista spune că nici ei nu îi plac prea mult petrecerile de nuntă, dar că s-a gândit la cununia civilă, pentru ca bebelușul să ia numele tatălui.

„În biserică m-aș cununa, dar fără petreceri și alte chestii. Nu am vorbit serios cu el despre asta. În principiu m-am gândit și la cununia civilă, să fie totul gata, când apare copilul să fie pe numele lui”.

Publicat: 07 mart. 2023, 11:42 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă