Anghel Damian nu vrea să o ia de soție pe Theo Rose! Ce spune familia artistei: „M-au văzut repede însărcinată și…”

Publicat: 21 feb. 2023, 12:04 Autor: Camelia Vedete

Anghel Damian nu vrea să o ia de soție pe Theo Rose!  Anghel Damian și Theo Rose au ponit cu stângul încă de la început în relație. Pe lângă faptul că a fost totul secret și CANCAN.RO a publicat pozele bombă cu cei doi, cuplul s-a format pe suferința altor parteneri, Lia Bugnar și Alex Leonte.

În prezent, Theo Rose este însărcinată cu primul copil. Cu toate acestea, Anghel Damian nu pare dispus să o ia de soție și să oficializeze relația ca la carte. Regizorul are și o scuză! Ei bine, se pare că nu ii plac prea mult petrecerile și nunțile cu fast.

Anghel Damian nu vrea să o ia de soție pe Theo Rose!

„Mie nu mi se par nunțile ceva extraordinar. În general nu te distrezi la nunți”, a spus Anghel Damian, în cadrul unui podcast.

Theo Rose a ținut să facă lumină în acest caz și imediat a reacționat la spusele iubitului ei. Artista spune că nici ei nu îi plac prea mult petrecerile de nuntă, dar că s-a gândit la cununia civilă, pentru ca bebelușul să ia numele tatălui.

„În biserică m-aș cununa, dar fără petreceri și alte chestii. Nu am vorbit serios cu el despre asta. În principiu m-am gândit și la cununia civilă, să fie totul gata, când apare copilul să fie pe numele lui”.

Ce spune familia artistei: „M-au văzut repede însărcinată și…”

Mai mult, Theo Rose mai declară că familia nu pune presiune pe ea cu privire la nuntă. Doar că și-ar dori ca cel mic să se nască într-un cuplu cu același nume.

„S-au întâmplat repede toate și nu vreau să-l sperii. M-au văzut repede însărcinată după ce ne-am combinat. Suntem împreună din iunie, iulie… Nu avem un an. S-a întâmplat totul repede. E… Nu-i interesează pe ei. Important e să fim fericiți. Nu se gândesc ei la nunți, evenimente”, a mai spus Theo Rose.

Theo Rose a ales deja numele copilului

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, Theo Rose a fost mai sinceră ca niciodată și a dezvăluit că mereu a știut faptul că va avea un băiețel pe care îl va chema Mario. La un nume de fetiță nu s-a gândit la acea vreme, însă, din toate variantele, numele Natalia este cel care îi place cel mai mult.

”Am zis de multe ori că, dacă o să am un băiat, o să-l cheme Mario. Îmi place foarte mult. La fată încă nu știu, am multe variante. M-am gândit la Natalia o perioadă bună de timp, îmi place foarte mult”, a spus Theo Rose pe Instagram, citat de CANCAN.RO.

Publicat: 21 feb. 2023, 12:04 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă