Cum arata Michael Schumacher la 5 ani de la accidentul de la schi

Publicat: 29 nov. 2018, 11:36 Autor: Ioana Cioflan Vedete

Vesti bune despre fostul pilot de Formula 1 care s-a accidentat grav si a petrecut ultimii 5 ani la pat.

Un arhiepiscop german, Georg Ganswein, l-a vizitat pe Michael Schumacher. Acesta a dat detalii despre starea de sănătate a fostului mare campion de Formula 1. Arhiepiscopil a marturisit si cum arata Michael Schumacher la 5 ani de la accidentul de la schi.

Michael Schumacher a avut, în decembrie 2013, un grav accident la schi. Fostul pilot a fost in coma, a suferit numeroase interventii chirurgicale si acum e supravegheat la domiciliu de specialisti neurologi.

Familia lui Schumacher nu se da batuta. Acestia au amenajat o adevărată unitate medicală, tratamentul costând peste 130.000 de euro săptămânal. Sotia lui a si mutat resedinta familie intr-o zona pe care Michael Schumacher o indrageste mult.

Cum arata Michael Schumacher la 5 ani de la accidentul de la schi

Dar tot efortul si tratamentul par sa dea roade. Conform arhiepiscopului german, Georg Ganswein, fostul pilot de Formula 1 se simte bine si arata bine.

„Am stat în faţa lui, l-am ţinut de mâini şi l-am privit. S-a mai împlinit la faţă. Simte că e înconjurat de oameni care-l iubesc, care ţin la el şi care slavă Domnului ţin curioşii departe. În rugăciunile mele îl includ mereu pe Michael Schumacher şi pe familia sa”, a spus Georg Ganswein, conform presei internaţionale.

Managerul lui Schumacher a explicat de ce fanii pilotului nu primesc prea multe informaţii despre starea sa de sănătate. Schumacher s-a lovit la cap în decembrie 2013, când era la schi în Elveţia. De atunci nu s-au mai aflat detalii importante despre starea sa, familia limitânu-se la comentarii oficiale generale.

Publicat: 29 nov. 2018, 11:36 Autor: Ioana Cioflan Vedete
Pe aceeași temă