Xonia lansează o piesă compusă de o echipă de americani. Ascult-o!

Publicat: 29 nov. 2018, 09:59 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Xonia lansează o piesă compusă de o echipă de americani. Ascult-o!

Doar 2 luni au trecut de la lansarea piesei "Crave you" și iat-o pe Xonia că revine cu o piesă bombă, piesă compusă special pentru artista noastră tocmai în America.

„《Discrete》 este un single pe care mi-am dorit foarte tare să îl cânt imediat ce l-am auzit, este modul meu de a susține acele persoane care au căzut în capcana partenerilor de viață, mai exact a celor care au crezut că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dar care la un moment dat au aflat că sunt mințiți și s-au aflat în postura de amanat sau amantă, fara voia lor.

Personal, nu am trăit așa ceva și nu mi-aș dori să trec vreodată printr-o experiență de acest gen, însă, în ultima vreme, aud tot mai des astfel de povești, văd oameni răniți sufletește, vaăd tineri care suferă.

Prin piesa 《Discrete》 îmi doresc să fiu vocea care trage un semnal de alarmă și, totodată, mi-ar plăcea ca oamenii să se schimbe, să nu mai facă din aceste situații o normalitate, să fie asumați, responsabili și să vorbească deschis despre ceea ce simt, trăiesc sau vor să schimbe în viața lor”, a declarat Xonia.

Publicat: 29 nov. 2018, 09:59 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă