Cum a pozat Oana Zavoranu, la o zi dupa moartea pisoiului Muffin

Publicat: 13 nov. 2018, 16:49 Autor: Simona Vedete

Zi trista ieri pentru Oana Zavoranu. Din pacate, motanul ei Muffin s-a stins din viata, lasand-o pe Oana indurerata.

Se pare insa ca astazi se simte mult mai bine, socandu-si fanii prin ultima aparitie. Aceasta le-a aratat fanilor de pe Instagram cum a fost surprinsa intr-o cabina de proba.

Avand o atitudine relaxanta, a fost fotografiata in timp ce proba mai multe haine intr-un magazin, in acealasi timp aratandu-si abdomenul tonifiat.

„Când nu știi că ești pozat, ți-e cald, vrei să îți aranjezi ce probezi, ești și cu gândurile brambura ?, și parcă n-ai sta nici la poză dacă ai știi ?”, a scris aceasta pe pagina de Instagram.

„Muffin, sufletul nostru a luptat până în ultimul moment cu cea mai cumplită boală care poate surveni la pisici…FIP, SAU FIV, o boală letala, în urmă căreia nicio pisicuță în lume nu a putut să fie vindecată sau să supraviețuiască!…am crezut că el o să fie primul …???
Muffin al nostru a luptat cu boală, mândru, ambițios și demn,vrând să trăiască.

Cum a pozat Oana Zavoranu, la o zi dupa moartea pisoiului Muffin

Cum a pozat Oana Zavoranu, la o zi dupa moartea pisoiului Muffin

Azi însă, la oră 18:00 inimioara lui mică și mult prea obosită de boală, a cedat și restul nu mai contează….
Te iubește mami și tati ❤️❤️❤️, Vulpița noastră frumoasă, fulgul nostru de nea, cu cel mai frumos miorlăit din lume, și niciodată nu vei pleca de lângă noi, mama știe.

Îți mulțumim pentru dragostea ta profundă, pentru bucuria pe care ne-ai adus-o în fiecare clipă a ta lângă noi, și știm că știi cât ai fost de iubit și că am făcut imposibilul aproape posibil să te salvăm inimă mea!… Mai aveam nevoie de puțin timp… poate ?

Urăsc duminica și mereu am știut de ce… acum mai mult că niciodată…???
Te iubește mami, tati, Dean, Kimmy, Riri, Thomas, Corina și Marius… toți te iubim mereu vei rămâne „Muffinul nostru aristocrat’ ???….’, a anunțat Oana Zăvoranu pe contul ei de socializare.

Publicat: 13 nov. 2018, 16:49 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă