Barbatul din Navodari are 68 de ani si arata incredibil! S-a dezbracat pe scena Romanii au Talent si toata lumea a ramas stupefiata de cum putea sa arate!

Publicat: 04 Mar. 2019, 09:44 Vedete

Florin Calinescu a fost si cel mai socat de modul in care putea sa arate barbatul. "Singurul meu lucru in comun cu tine sunt ochelarii".

Culturistul din Navodari are 68 de ani si arata incredibil! A uimit la Romanii au Talent! Culturistul Vasile Serban in varsta de 68 de ani le-a aratat membrilor din juriu si telespectatorilor ca aparentele inseala si ca poti arata fabulos si la varsta a treia.

Baratul a intrat in scena cu un numar de „chitara”, doar ca sa-i induca in eroare pe jurati, dar dupa foarte putin timp a lasat chitara jos si a inceput sa se dezbrace. Nimanui nu-i venea sa creada cum batranelul de pe scena se transforma usor-usor intr-un adevarat monstru.

Fiecare particica a corpului era incredibil de bine lucrata, fiecare muschi era atat de bine definit incat n-ai fi zis ca are mai mult de 35 de ani. Batranul nu s-a lasat pana nu a facut o adevarata reprezentatie pe scena facandu-i pe barbatii din juriu si pe cei din culise sa se simta cu adevarat prost.

Continuarea articolului »

Publicat: 04 Mar. 2019, 09:44 Vedete
Pe aceeași temă