Cristina Șișcanu revine pe TV! Cu ce post a semnat partenera lui Mădălin Ionescu

Publicat: 12 Jan. 2021, 09:59 Vedete

O veste frumoasă pentru Cristina Șișcanu! Partenera lui Mădălin Ionescu revine pe TV, după terminarea show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities”, în care a participat.

Cristina Șișcanu va reveni pe TV anul acesta, după ce a semnat cu un post de televiziune. Partenera de viață a lui Mădălin Ionescu va apărea la Antena Stars, în emisiunea ”Mămici de pitici, cu lipici”. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” va apărea pe micile ecrane alături de fiica sa, Petra, arată VIVA.

”Mă bucur foarte mult că fac parte din reality show-ul Mămici de pitici, cu lipici! Într-adevăr, eu cumva am copii de toate vârstele, şi de 23 de ani, şi de 17 ani şi un copil de 3 ani şi 8 luni, Petra, aşa că pot să spun că am trăit alături de ei mai multe etape din dezvoltarea lor. Dar cel mai important este că vom face schimb de experienţă noi între noi, mamele implicate în acest proiect, dar şi cu telespectatoarele noastre.

Sunt convinsă că va fi o experienţă foarte constructivă, atât pentru mine, cât şi pentru Petra. Iar pe telespectatori îi invit să se uite cu atenţie, cu ochi vigilenţi şi să analizeze care dintre mămici se comportă aşa cum ar trebui cu cei mici. E greu să spui cum ar trebui să facă o mama astfel încât să îşi crească copilul cât mai bine, dar putem să ne dăm cu părărea astfel încât să creăm o competiţie savuroasă între mămicile care participă!”, a declarat Cristina Şişcanu.

Cine este Cristina Șișcanu

Originară din Moldova, Cristina Șișcanu este în showbizul românesc de peste zece ani, remarcându-se prima dată ca reporter de televiziune, iar mai apoi ca soția lui Mădălin Ionescu, pe care l-a cunoscut în perioada în care acesta prezenta ‘Acces Direct’, iar ea era reporter la aceeași emisiune.

Deși începuturile poveștii lor de iubire au fost anevoioase și presărate cu scandal, cei doi și-au unit destinele în urmă cu aproape nouă ani și au împreună o fetiță de aproape trei ani, Petra. În același timp, Cristina Șișcanu are o relația extraordinară cu copiii lui Mădălin din căsnicia anterioară, Filip și Ștefania.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 12 Jan. 2021, 09:59 Vedete
Pe aceeași temă