Ce se întâmplă, de fapt, în căsnicia Cristinei Șișcanu cu Mădălin Ionescu: ”Primește mesaje, e adevărat…”

Publicat: 31 Dec. 2020, 18:53 Vedete

Mădălin Ionescu este un familist convins și  își iubește foarte multe fetele din familie. În primul rând, vedeta TV are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale, jurnalista Cristina Șișcanu.

Cât despre fetele sale, Petra și Ștefania, le divinizează. Și se pare că nu se oprește aici, căci Mădălin Ionescu are planuri mari! Ne-a dezvăluit exclusiv pentru CIAO.RO câți copii își mai dorește împreună cu frumoasa lui soție.

Cât de mult v-ați schimbat de când sunteți căsătorit cu Cristina Șișcanu? Cum țineți pasul cu ea și ce valori v-a insuflat soția dumneavoastră? Ce ați învățat unul de la celălalt?

Un bărbat care simte că este iubit cu adevărat capătă un sens, un echilibru specific, un confort care nu poate fi egalat de niciun alt sentiment.  Cristina mi-a conferit aceste “superputeri”!  În rest… încă nu e cazul să fac eforturi pentru a ține pasul cu ea. Suntem amândoi foarte dinamici. Activăm în același domeniu, muncim foarte mult impreună, avem cam același program de somn, aceleași obiceiuri culinare, ne suplinim foarte bine, practic facem o echipă foarte bună.
Ce valori mi-a insuflat Cristina? Hmmm… Pot spune fără ezitare că este mult mai generoasă decât mine, mai altruistă, mai iertătoare și că are un puternic spirit de sacrificiu. Am învățat de la ea, printre altele, să gestionez cu mai multă înțelepciune acutul meu simt al dreptății, vocație care m-a pus deseori în situații limită.

Ce părere aveți despre participarea Cristinei la „Bravo, ai stil”?

Cristina are o eleganță naturală, un rafinament real, înțelege foarte bine fenomenul fashion, este foarte inteligentă, dreaptă și directă. Ar fi meritat fără discuție o poziție pe podium!

Cristina este o femeie frumoasă! Vă deranjează dacă mai primește mesaje de la admiratori? Sunteți gelos?

Primește mesaje. E adevărat. Ar fi absurd, totuși, să mă deranjeze acest lucru!  E o femeie foarte frumoasă. E normal să stârnească anumite pasiuni sau să exercite o anumită atracție publică. Îmi iubesc soția, dar nu sunt genul medieval, acaparator, posesiv până la paroxism. Nu i-am violat vreodată corespondența, nu i-am umblat în telefon, nu o verific, nu o întreb unde a fost. Am o încredere foarte mare în ea.

Cum e Petra și ce relație are cu frații ei mai mari?

Petra e o explozie! Are o energie ieșită din comun. În fiecare zi vrea să învețe ceva nou, își dorește experiențe noi, interacțiuni, informații diverse. Nu a fost niciodată pasionată  de filme de animație.  Preferă vloguri cu copii, povești reale, documentare cu animale, case, decorațiuni etc. În ceea ce îi privește pe frații mai mari, Petra îi iubește enorm! Ar petrece toată ziua cu ei. Ștefania, însă, acum doar ne vizitează, pentru că de peste un an locuiește singură, muncește, este la master și are foarte puțin timp liber.  Cu Filip are o relație specială, fiind practic nedespărțiți toată ziua.

Ștefania, fiica dumneavoastră din prima căsătorie, si-a serbat recent ziua de naștere. Cum o țineți departe de tentații și în ce spirit ați crescut-o? Ce cadou și-a dorit pentru ziua ei?

Niciodată nu i-am impus vreo restricție Ștefaniei. Nu a fost nevoie. Este o fată minunată. Are un bun simț ieșit din comun.  Am avut și avem o relație foarte puternică. Pentru ea sunt un model, poate chiar un fel de deal bărbătesc. Aș vrea, uneori, să mă mai coboare de pe piedestal și să fie mai puțin pretențioasă cu pretendenții.  Îmi place că se mobilizează exemplar in momentele de competiție, este axată pe marketing online, este la curent cu tot ce înseamnă inovații în materie de comunicare pe net, însă nu simte nevoia sa iasă în față. Preferă planul secund. Ce și-a dorit de ziua ei ? Bani. I-am dat.

Vă mai doriți și alți copii împreună cu Cristina?

Încă trei.

 

 

 

 

Publicat: 31 Dec. 2020, 18:53 Vedete
Pe aceeași temă