Cristian Boureanu și-a făcut ”fenta” prin oraș la volanul unui Rubicon de 60.000 de euro!

Publicat: 22 Jun. 2021, 21:42 Vedete

Fostul deputat este tare mândru de bolidul său de lux, iar zilele trecute a găsit ocazie numai bună să o scoată la plimbare. Peste 60.000 de euro a scos Boureanu din buzunar acum câțiva ani când și-a achiziționat-o, însă știm cum este, „obrazul fin cu cheltuială se ține”.

Mașina trebuie să te reprezinte, nu așa se spune? Iată, Rubiconul este după chipul și asemănarea domnului Boureanu. O mașină puternică, o mașină cu personalitate, o piesă de rezistență care face liniște atunci când se așează pe șosele. Acum… nu știm exact cum stă la capitolul consum, dar ce mai contează… Atitudinea face toți banii.

Cristian Boureanu a văzut luminița de la capătul tunelului

După câteva episoade puternice din punct de vedere emoțional, Cristian Boureanu pare că a văzut luminița de la capătul tunelului. După două mariaje nereușite, cu Irina Boureanu și Valentina Pelinel, fostul deputat și-a găsit liniștea în brațele Laurei Dincă, pe care, însă, nu se grăbește să o ducă la altar. Iubirea nu se certifică prin acte, aceasta pare să fie deviza craiului de București care preferă să o trăiască intens și departe de Starea Civilă.

„El a trecut prin două situații identice. Bineînțeles că se gândește că a fost blestemat. Nici în cele mai negre coșmaruri nu te gândești că ambele soții te vor lăsa pentru nașul de cununie. După ce a aflat de Valentina și Borcea s-a chinuit mult să își regăsească liniștea și echilibrul. A mers la biserici, a făcut tot posibilul să înțeleagă de ce i se întâmplă lui asta. Acum mai face haz de necaz și spune că el se însoară, însă nu vrea să aibă naș, ci numai nașă. Chiar dacă nu recunoaște public, chiar a rămas marcat”, a declarat un apropiat de-al lui Cristi Boureanu, pentru impact.ro.

Ce-și dorește cu adevărat Cristian Boureanu este un copil sau… trei, după cum declara fix iubita lui acum ceva vreme. „Cristi îşi doreşte să devină tată de încă trei ori”, spunea Laura într-o emisiune tv însă, doar „După căsătorie!”, a continuat aceasta.

Publicat: 22 Jun. 2021, 21:42 Vedete
Pe aceeași temă