Cristi Minculescu, tratament pentru revitalizarea corpului, la 60 de ani! Cum vrea sa se puna pe picioare

Publicat: 08 mai 2019, 19:57 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Cantaretul care este o legenda rock in Romania si care nu mai are nevoie de nicio descriere, are planuri mari! Acesta vrea sa aiba mai multa grija de el.

Cristi Minculescu urmeaza un tratament pentru revitalizarea corpului, la 60 de ani. Legenda rock sustine ca, la viata lui, a avut sute de nopti nedormite. In plus, a avut destule vicii la viata lui care i-au afectat ficatul. Cristi Minculescu are deja un transplant de ficat.

In 2009, a fost la un pas de a isi pierde viata. Din fericire, un donator compatibil a fost gasit si Cristi Minculescu a primit un ficat nou. Acum, dupa ce a trecut prin multe incercari, legenda rock urmeaza un tratament pentru revitalizarea corpului, la cei 60 de ani ai sai.

Cristi Minculescu, tratament pentru revitalizarea corpului

„Am un stil de viață agitat, nu mai este un secret pentru nimeni. Sunt zeci de ani de turnee, concerte, interviuri, iar asta consumă foarte mult. Este o viață fantastică, recunosc, însă și extrem de impactantă asupra organismului meu. Tocmai din acest motiv mi s-a părut câștigător pentru mine acest tratament, protocol, stil de viață, program – spune-i cum vrei – pe care mi l-a propus dr. Cornel Brotac.

Din discuția cu el, am înțeles că se va ocupa de mine ca și întreg – corp – minte – spirit. O să vă țin la curent cu rezultatele. Vreau sa am mese bine stabilite, în funcție de nevoile organismului meu, activitate fizică și să arăt fresh mulți ani de acum încolo’, a declarat artistul pentru viva.ro.

Cristi Minculescu: „Învingători” este povestea noastră!”. Despre ce vorbește solistul trupei Iris?

Cristi Minculescu, rejuvenat in 60 de zile

‘Prima interdicție pentru pacienții înscriși în acest program este să renunțe la telefon mobil. Își primesc device-ul la plecare, însă la venire sunt obligați să-l predea. (..) Boala fizică este strigătul de ajutor al sufletului. Pentru că are în vedere tratarea individului ca un întreg, prima etapă a acestui program este evaluarea de la nivel fizic, psihologic și nutritiv.

Fiecare pacient va fi tratat individual, există 40 ședințe de terapie fizică inclusă, iar programul se întinde pe o durată de 60 de zile. Vorbim de o evaluare pe toate planurile, vorbim despre Terapie Ericksoniană, despre terapie fizică, despre un nou stil de viață care ne va ajută să ne debarasăm de lucrurile materiale, apropiindu-ne mai mult de baza noastră. În ceea ce privește nutriția, vorbim despre un plan nutritiv de asemenea, individual, care se bazează pe produse homeopate, organice, fără componenți chimici.

Meniul va cuprinde produse vegane sau raw vegan, dar există și meniu proteic pentru sportivi sau acei pacienți care se pretează unui astfel de stil de viață. În plus, în cadrul celor 60 de zile de program, pacienții vor participa la seminarii și traininguri care-i vor ajuta să-și mențină stilul de viață și după ce se termină perioada de tratament’, a explicat medicul Cornel Brotac, Medic Specialist Recuperare, Medicina Fizică și Balneologie.

Cristi Minculescu s-a retras din Iris. Primele lui declaratii si razboiul pe care l-a pornit

Publicat: 08 mai 2019, 19:57 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă