Sărbătoare dublă în showbiz! Cine sunt vedetele care s-au născut de Crăciun

Publicat: 25 dec. 2023, 11:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Ce e mai frumos decât să sărbătorești… la dublu! De Crăciun sărbătorim nașterea lui Iisus și este una dintre cele mai frumoase zile din an. Dar, în această zi cu totul specială s-au născut și multe vedete atât autohtone, cât și internaționale.

Persoanele născute în ziua de Crăciun fac parte din cercul restrâns al celor care au avut privilegiul de a veni pe lume într-o zi cu o semnificaţie importantă pentru creștini.

Vedete din România care s-au născut în preajma sărbătorilor de Crăciun

Prima pe listă este chiar Paula Seling, cântăreața s-a născut în data de 25 decembrie 1978 la Baia Mare.

Actrița care face parte din Generația de Aur, Rodica Negrea, s-a născut și ea în preajma sărbătorilor de iarnă, în data de 25 decembrie 1956, la Târgu Mureș. A fost căsătorită cu actorul, regizorul și scriitorul Dinu Manolache.

Alte vedete din România care își aniversează ziua numelui cu ocazia Crăciunului: Cristi Minculescu, Cristina Cioran, Cristian Mungiu, Cristian Țopescu, Cristina Stamate, Cristina Deleanu, Cristina Rus, Cristina (Kitty) Cepraga, Cristel Ungar, Cristina Spătar, Cristiana Răduță, Cristian Grețcu.

Vedete de peste hotare care s-au născut în preajma sărbătorilor de Crăciun

Pe lista starurilor internaţionale care s-au născut de Crăciun se află Ricky Martin.

Şi Armin Van Buuren s-a născut în data de 25 decembrie, un motiv de sărbătoare în familia artistului. Este unul dintre cei mai cunoscuți DJ din lume, dar și ca producător. El a început să cocheteze cu muzica încă de la vârsta de 14 ani.

Annie Lennox, născută și ea pe 25 decembrie 1954 face parte din segmentul pop-rock și a format alături de Dave Stewart formația ”Eurythmics”, fiind de succes în anii 1980.

Jeremy Strong, din ”Succession”, s-a născut în data de 25 decembrie 1978. A câștigat un Critics’ Choise Award și un premiu Emmy.

Stephenie Meyer s-a născut în data de 24 decembrie 1973. A lansat anul acesta cea de-a opta parte din saga ”Twilight”, ”Midnight Sun”.

Ryan Seacrest face 46 de ani în data de 24 decembrie. Este o personalitate de radio, televiziune și producător.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 25 dec. 2023, 11:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă