Cristi Chivu, mesaj dur pentru români: „Stați dracu’ acasă!”

Publicat: 20 Mar. 2020, 09:53 Vedete
Cristi Chivu, mesaj dur pentru români: „Stați dracu’ acasă!”

Cristi Chivu, mesaj dur pentru români: „Stați dracu’ acasă!”. Cristian Chivu, fostul căpitan al naționalei de fotbal, este exasperat de conaționalii care refuză să respecte distanțarea socială impusă de autorități.

După ce a văzut unde a ajuns Italia din cauza comportamentului iresponsabil al unor oameni, Chivu le-a transmis românilor următorul mesaj, prin intermediul PROTV: „Nu e de glumă. Boala asta e foarte uşor de transmis. Să nu se creadă nimeni Superman, Batman, staţi dracu’ acasă! Asta-i ideea! Nimic nu va mai fi la fel cum a fost până acum, trebuie să învăţăm din chestia asta! Trebuie să ne protejăm bătrânii, să nu ne credem eroi, să avem grijă unii de alţii”.

Europa a devenit continentul cel mai afectat de coronavirus

Europa a trecut joi pragul de 100.000 de cazuri confirmate de infectare cu coronavirus, dintre care peste 41.000 sunt înregistrate în Italia, potrivit unei statistici întocmite de AFP, citează Agerpres.

Cu un total de 100.470 de cazuri confirmate, din care 4.752 de decese, Europa a devenit astfel continentul cel mai afectat de pandemie, în faţa Asiei (cu 94.253 de cazuri, dintre care 3.417 de decese).

Numărul cazurilor diagnosticate reflectă însă numai o fracţiune din numărul real al îmbolnăvirilor de COVID-19, întrucât multe ţări testează doar cazurile foarte grave.

Italia a depășit China la numărul deceselor provocate de noul coronavirus

Bilanțul deceselor provocate de noul coronavirus din Italia l-a depășit astăzi pe cel din China, transmite joi BBC, după ce autoritățile din peninsulă au anunțat 427 de noi decese în ultimele 24 de ore.

 

Publicat: 20 Mar. 2020, 09:53 Vedete
Pe aceeași temă